За първи път: Спас Русев ще гледа на живо Левски в Кипър

Собственикът на трубуните срещу Уйпещ в неделя
28 яну 2017 21:35, Александър Попов
4
За първи път: Спас Русев ще гледа на живо Левски в Кипър
Снимка: Булфото, архив

Собственикът на Левски Спас Русев ще посети за първи път „сините” по време на лагер. Заедно с него за Кипър заминава и спортният директор на клуба Даниел Боримиров. Двамата пътуват за острова в неделя, когато столичани играят с унгарския Уйпещ от 15:00 часа.

За момента не е ясно колко ще продължи престоя на Русев и Боримиров в Кипър, като визитата най-вероятно ще бъде използвана от Боримиров да проведе преговори с играчите, които имат изтичащи договори това лято.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЛевскиСпас Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Дедо Вельо преди 7 години
Помня го това момче,като тръгна със торбичката от едно Радомирско селце.Направи ми впечатление че не беше много умно,но беше много хитро и лукаво.После подочух че бил шифьор на разни големци от ЦК-то.Като го видях по телевизията след промените...разбрах че станал зам. шеф на помощите. И си викам ...не напразно 1 наш писател е написал разказа..."Пази Боже сляпо да прогледне" Та така Уважаеми Дами и Господа,Другари и Другарки...БКП умря...да живее БКП ! Ай наздравичката ся !
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като напишеш нещо за крадливия комунист-шафьор на крадците от дс и веднага трият. Все едно че на тъпунгера ще му потече синя кръв.