Грозно меле беляза първата загуба на Лудогорец

Четвъртият в Полша удари шампионите с 1:0 в Турция
Обновена: 1 фев 2017 18:46 | 1 фев 2017 18:24, Веселин Коларов
2
Грозно меле беляза първата загуба на Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

Шампионът Лудогорец допусна първа загуба в предсезонния си лагер, след като отстъпи с 0:1 от полския Термалика в контролна среща, играна в Турция.

Единственото попадение в мача заби Артьом Путивцев в 17-ата минута, след като се оказа най-съобразителен при изпълнение на корнер. Срещата обаче беше белязана от грозни сцени. В средата на второто полувреме голмайсторът Путивцев и Лукаш Саша влязоха в словесна престрелка заради фаул.

На помощ на своя съотборник притича Марселиньо, който беше ударен с глава от играч на поляците. Последва меле, в което двата лагера си размениха удари и шутове, но след секунди ситуацията си успокои и мачът продължи.

До края на подготовката Лудогорец има уредени още три спаринга: на 4 февруари с чешкия Злин, на 7-и с БАТЕ Борисов и на 8-ми с Марибор. Преди това пък разградчани записаха две победи – 2:0 над Заря Луганск и 1:0 над Тренчин (Словакия), и две равенства – 1:1 с Ягелония (Полша) и отново 1:1 с Арсенал (Тула).

Подробности от мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Лудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, ганьооооо....
1
1
 
7
 
! Отговори
Божил преди 7 години
На приятелски срещи е така: разменят се тупаници и ритници с приятелите,пускат се резервите срещу тях а после всички заедно отиват да празнуват свети Трифон.