Футболна библия: Бербо сред най-готините в света

Българинът в компанията на Йохан Кройф, Джордж Бест и Сократес
15
Футболна библия: Бербо сред най-готините в света

Нападателят Димитър Барбатов бе нареден от футболната библия „FourFourTwo" сред 13-те най-готини играчи в  света за всички времена. Бербо е в елитната компания на икони и идоли като Йохан Кройф, Джордж Бест и Сократес, пише "Меридиан мач"

В листата влизат още Джей Джей-Окоча, Андреа Пирло, Гюнтер Нетцер, Михаел Лаудруп, Звонимир Бобан и Лев Яшин. "Те не действат по правилата и не се подчиняват на заповеди. Те пият, пушат, излизат извън рамките, но най-вече забавляват се", пише в материала.
 
Ето и частта за Димитър Бербатов:

"Феновете мразят мързеливи играчи. Те искат героите им да напускат терена, плувнали в пот, оставили всичко на игрището. Има обаче едно изключение. Това е българинът Бербатов, за когото „Гърдиън" веднъж написа, „той не играе футбол, това не го интересува. Той е над тези неща".

Бербатов е един от футболистите, които не се изпотяват, защото оценяват истинската елегантност. Може да напишете книга с небрежността, с която той реализира най-трудните положения и пропуска най-чистите. Прилича на Анди Гарсия и веднъж призна: „Изучавал съм начина, по който пуши и мога да държа цигарата си също като него". След като вкара гол за Фулъм на Боксинг дей Бербатов показа фланелка, на която пишеше: „Карайте го спокойно и ми подайте топката".

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Димитър Бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бербо си играе неговия си футбол,обаче тъпите му съотборници не го разбират,както се казва котката се *** с чалъм ама ония около него все гледат да се изпотяват
10
7
 
15
 
! Отговори
Зиг преди 7 години
Бербо е пич. Известен е, успял е, гледа си семейството. Колко, дето нито са известни, нито са успели, нито семействата си гледат, има. Да е жив и здрав. Дреме му, че разни са го заръфали по форумите...
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми, готин си е !Да станеш голмайстор на Англия и да играеш в Ман Юнайтед и да успееш да не се скараш с никой и да не правиш простотии показва че Митко е умен .
8
6
 
15
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
БРАВО БЕРБАТОВ.....АДМИРАЦИИ !!!!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ !!!!!
7
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОСТОЯННО СЛУШАМ"БЕРБАТОВ Е ВЕЛИК БЪЛГАРИН,БЕРБАТОВ СТРАХОТЕН ФУТБОЛИС" И ПРОЧИЕ.ПИТАМ С КАКВО Е ТОЛКОВА ВЕЛИК И С КАКВО Е ТОЛКОВА СТРАХОТЕН?И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С НОМЕРА ЗА БЪЛГАРСКАТА ЗЛОБА И ЗАВИСТ-ТОЙ ОТДАВНА СЕ ИЗТЪРКА.
6
4
 
9
 
! Отговори
до смЕх преди 7 години
Може би си фен на Окоча?Е, нашето момче не е черен, нищо чудно че не го харесваш.
5
12
 
8
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Нищо лично ,но е далеч от всички изброени .
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Berbatov e stilen hubav intel. Gudbolidt ne kato selendura prostaka stoi4kov milionera
3
12
 
11
 
! Отговори
1 преди 7 години
Еми неслучайно му викат манекена - той за друго не става.
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми готин си е...
1
22
 
5
 
! Отговори
г преди 7 години
По -грозен от Бербатов е само Румен Радев.