Реал се върна начело след победа над Осасуна

Кристиано Роналдо, Иско и Васкес донесоха успеха с 3:1 в Памплона
12 фев 2017 08:40,
0
Реал се върна начело след победа над Осасуна
Снимка: Reuters

Реал Мадрид се върна начело в Примера дивисион след като надигра с 3:1 като гост Осасуна.

Кристиано Роналдо и Иско вкараха във всяко от двете полувремена с първия удар в очертанията на противниковата врата, а между тях Серхио Леон изравни. Чак в края резервата Лукас Васкес вкара третото попадение за тима си, пише Gol.bg.

Победата беше изключително важна за “Кралете”, които бяха изместени от Барселона от първото място в класирането, но само за няколко часа.

След мача в Памплона столичани си върнаха първата позиция, като имат актив от 49 точки, с една повече от каталунците. Реал обаче има и два мача по-малко. Осасуна остава на последното място в класирането с едва 10 точки.

Реал Мадрид изигра първия си мач от две седмици насам, а треньорът на тима Зинедин Зидан беше заложил изненадващо на система 3-5-2 с Кристиано Роналдо и Карим Бензема на върха на атаката. В състава на домакините пък като титуляр започна бившият защитник на ЦСКА Никола Вуядинович.

Домакините се намираха в слаба форма от началото на годината, но започнаха срещата напористо и в 18-та минута Кейлор Навас трябваше да избива тежък удар на Фаусто Тиенса. Малко след това Реал Мадрид реализира с една от първите си атаки.

Още за двубоя четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари