Левски изпуска титуляр без пари

По всичко изглежда, че Джереми де Ноойер ще напусне "Герена"
Обновена: 13 фев 2017 10:12 | 13 фев 2017 09:55, Веселин Коларов
0
Левски изпуска титуляр без пари
Снимка: Bulphoto.com

Оставането на Джереми де Ноойер в Левски и след лятото на този етап е малко вероятно. Договорът на холандеца с клуба изтича, а той все още не го е подновил. Мениджърът на футболиста не крие, че към него интерес има от няколко клуба, включително такива от Турция и Русия. Те могат да предложат на дефанзивния полузащитник доста по-добри условия, отколкото Левски. Затова и преговорите за удължаване на контракта между двете страни вървят трудно.

Което означава, че в момента по-скоро Де Ноой­ер ще напусне "Георги Аспарухов" през лятото, пише "Тема спорт". А и треньорът Елин Топузаков и спортният директор Дани­ел Боримиров вече обявиха, че приоритет занапред ще бъде селекция, съставена предимно от българи. И вероятно те няма да отстъпят от позициите си при преговорите с Джереми, въпреки че той е основен играч.

Де Ноойер ще пропусне първия официален мач на Левски за 2017 година срещу Пирин. Полузащитникът не е в плановете на треньора Елин Топузаков, защото е наказан. През есента холандецът изигра 17 шампионатни двубоя, в които не се разписа.

Идентична е ситуацията и с друг легионер - Антонио Аниете. Той дори не е получил предложение да остане в клуба след лятото. 31-годишният испанец през есенния полусезон бе титуляр, но най-често бе използван като ляво крило - позиция, която не е по вкуса му. Той участва в 19 срещи в Първа лига, в които опъна противниковите мрежи 4 пъти. През пролетта пък нападателят може дори да не е в стартовата единайсеторка. Аниете ще се бори за място на върха на атаката с новото попълнение Амаду Сукуна. Някой от тях двамата ще партнира на нигерийския таран Бабатунде Адендижи.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: левскиЕлин Топузаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари