Коравите датчани излъгаха Лудогорец в София

Копенхаген надви българския шампион с 2:1 и е на крачка да продължи напред в Лига Европа
Обновена: 16 фев 2017 22:18 | 16 фев 2017 22:01, Веселин Коларов
44
Коравите датчани излъгаха Лудогорец в София
Снимка: БТА

Коравият отбор на Копенхаген е на път да попари мечтите на Лудогорец за славен поход в Лига Европа. Датският отбор надви разградчани с 2:1 пред 14 000 хиляди души на националния стадион "Васил Левски" и направи огромна крачка към класиране на осмифиналите в турнира.

Лудогорец имаше инициативата през по-голямата част от двубоя, но допусна два лековати гола. Копенхаген откри резултата при първата си атака, след като Анисе си вкара нелеп автогол. До края на полувремето датчаните нямаха удар към вратата на българския шампион, но водеше с 1:0. След почивката разградчани отново бяха разсеяни и допусна втори гол, дело на Туту, който малко преди това удари греда.

Опасностите пред вратата на гостите идваха най-вече от далечни удари, но вратарят на Копенхаген Робин Олсен бе безгрешен. Едва в края на двубоя датският бетон се пропука и резервата Клаудиу Кешеру върна един гол. В добавенето време втори жълт картон получи Грегуш от Копенхаген, но за Лудогорец не остана време да се възползва от численото си предимство.

Загубата рязко намалява шансовете на Лудогорец преди реванша в Копенхаген, който ще се играе следващата седмица в четвъртък на 23 февруари.

Подробности от мача четете в Gol.bg

 

Вижте галерия от мача тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
4
 
! Отговори
Върджил Мисиджан преди 7 години
А бре кво е тва милсами бре!Салам ли е или луканка бре???А май че беше некакъв нов модифициран кренвирш май май?!Пуснаха го на пазара летото на 2015 година-юли месец беше!С момците от отбора преядохме него ден!Помня,че деня беше жежък-14 юли!Велик празник на ВЕЛИКА страна!А после на 21 юли пак го поехме-за малко да ни приседне!Него ден го ядохме в една румънска кръчма в Молдова!А сега е време да се консумира датски салам!
24
2
 
3
 
! Отговори
контрафалц!!! преди 7 години
Важното е да се повтори случая МИЛСАМИ бре!И той няма как да не се повтори!А догодина и ще се потрети бре!Само след шест дни ще има МИЛСАМИ-парт ту!!!Красивите неща винаги се повтарят!
23
6
 
2
 
! Отговори
майорски преди 7 години
Четно погледнато Лудогорец бяха по-добрия отбор ....Копенхаген играха 80% от времето с 10 защитници ...Но и това ги ома във футбола .... лудогорец играха подобно срещи по силни отбори като ПСЖ, Арсенал, Р.Мадрид ....това си е стратегия на играта ..да .. Лудогорец направиха доста грешки в центъра , нападателите не им се връзваше играта ..далечни удари липсвахаи върпеки всичко бяха по-добрия отбор на терена ..резултата не е справедлив.В Дания Лудог. ще бият ! Дали ще им стигне резултата?
22
4
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
Къв терен е лош бе, чyтopaтa колко милиона даде за стадион на тия ceляни?Народна пара, и за к'во? Да се влачат в София, щото на село и кyчeтa няма да ги гледат.
21
5
 
4
 
! Отговори
а, кажете... в кой е преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !...с народана пара... ей няма да се оправи това тъпо племе още 1000 години. ти какво си допринесъл за тая пара, че я наричаш народна бре, толкова ли си продуктивен, ако си толкова продуктивен какво правиш, че висиш в новинарските сайтове. безработник, част от огромната маса *** пролетариат, абсолютно безполезен не само за държавата, но и за цялото човечество
20
5
 
6
 
! Отговори
Смеееех преди 7 години
Според Киро джапанката ,,Копенхаген'' е сред 20-те най добри отбори в Европа.Хахахааааааааааааааааааа.
19
11
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
До хмммСам виждаш любиия ти отбор колко трудно може да се добере до 1/8_на финал! Ами до 1/4 ?А Левски го направи, така че когато го направят тия нeгъpчетa тогава ще плюеш по Левски.
18
6
 
8
 
! Отговори
хммм преди 7 години
айде престанете с вашите мижави коментари бе сoполи, лиги ви капят от ярост че вашите отбори падат от селата в източната Б група. Ако бяхте истински фенове да бяхте се обединили 100 пъти и направили революция във БГ Футбола като унищожите това крадливо управление което имате, ама вие се надпреварвате в момента кой е по зле Левски или Цска
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре като арестуват наркомана за трафик и разпространение на наркотици и със селският отбор е свършено.
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коравите датчани ??? Алоооу,цял мача Лудогорец правиха не предизвикани грешки,и двата гола бяха коледни подаръци,а свийте малко фанфарите щот български отбор не играе ли на 100 процента е аут.
15
5
 
2
 
! Отговори
К.Д. преди 7 години
Лъжци, лъжливи, знаете ли , ако ви хванем на крадене, колко сме добри.
14
6
 
12
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Най слабият мач на амфетите в Европа от как дилъра ги пое
13
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зализания крадец, който окраде завода в Ловеч, фонд напредък, бмф и още много други, с помощта на мама, нещо не му върви напоследък.
12
6
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Съвсем резонен и очакван резултат предвид разликата в опита и класата на двата отбора. След два месеца почивка и лош жребий с домакинство в първия мач срещу отбор с 9 точки в ШЛ всичко се разви по пътя на логиката.
11
2
 
29
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Какво означава " излъгаха " - от Копенхаген предварително заявиха , че идват за победа .
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При центрирането вратаря бе длъжен да тръгне към топката и да се бухне в един от нападателите, а те бяха четирима накуп, след това пада и почва да се превива, фаул в атака и *** Анесе и да я вкара, засада. За пореден път грешна преценка.
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анисето е много тъпо парче, първа пазеше никой, а после се затичал към вратата като овен , да пресича топка, е пресече я. Киро да си избира играчите и с тест за интелигентност.
8
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Библиата има една мъдрост "Царство разделено против себе си запустява." Това важи в пълна степен за нас българите. Ние ВИНАГИ сме против нас самите.
7
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец запази доста добри шансове за реванша. Намали на 1 гол разликата, а в края уреди двама от гостите да не играят в реванша. Спокойно може да бие там и да се класира. А и в реванша разликата в класите в полза на Лудогорец ще се вдигне, защото Дерменджиев ще види как едва крепяха мача датския отбор. Тяхната преса при повече движение на играчите без топка ще стане за смях. Днешния мач Мисиджан и Кафу бяха пълна скръб. Нищо не е загубено, стига да се извлекат поуки. Публиката също беше позор
6
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец играха добре, жалко че паднаха.