Коравите датчани излъгаха Лудогорец в София

Копенхаген надви българския шампион с 2:1 и е на крачка да продължи напред в Лига Европа
Обновена: 16 фев 2017 22:18 | 16 фев 2017 22:01, Веселин Коларов
44
Коравите датчани излъгаха Лудогорец в София
Снимка: БТА

Коравият отбор на Копенхаген е на път да попари мечтите на Лудогорец за славен поход в Лига Европа. Датският отбор надви разградчани с 2:1 пред 14 000 хиляди души на националния стадион "Васил Левски" и направи огромна крачка към класиране на осмифиналите в турнира.

Лудогорец имаше инициативата през по-голямата част от двубоя, но допусна два лековати гола. Копенхаген откри резултата при първата си атака, след като Анисе си вкара нелеп автогол. До края на полувремето датчаните нямаха удар към вратата на българския шампион, но водеше с 1:0. След почивката разградчани отново бяха разсеяни и допусна втори гол, дело на Туту, който малко преди това удари греда.

Опасностите пред вратата на гостите идваха най-вече от далечни удари, но вратарят на Копенхаген Робин Олсен бе безгрешен. Едва в края на двубоя датският бетон се пропука и резервата Клаудиу Кешеру върна един гол. В добавенето време втори жълт картон получи Грегуш от Копенхаген, но за Лудогорец не остана време да се възползва от численото си предимство.

Загубата рязко намалява шансовете на Лудогорец преди реванша в Копенхаген, който ще се играе следващата седмица в четвъртък на 23 февруари.

Подробности от мача четете в Gol.bg

 

Вижте галерия от мача тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Киро Соросоида взе да търпи загуби на всички фронтове! След като неговия покровител Сорос почна да яде шамари от Тръмп сега и киро почна да издиша, бизнесите му вървят надолу, а отборчето му върви към закриване!
4
19
 
5
 
! Отговори
До Киро Парахода преди 7 години
Прекрасна новина за българомразци като теб ... Дано успееш да победиш някога комплексите си
3
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дотук с балона на Свинаря!
2
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
соросоидния отбор на Лудогорец паднаСупер!
1
9
 
14
 
! Отговори
Анонимко преди 7 години
А кренвирши? А лютеница?