Боримиров: Сега ще разберем кой колко милее за Левски!

Легендата призова обичащите тима да подкрепят отбора в събота
24 фев 2017 10:52, Веселин Коларов
37
Боримиров: Сега ще разберем кой колко милее за Левски!
Снимка: Bulphoto.com

Легендата на Левски Даниел Боримиров успокои "синята" общественост, че към днешна дата футболистите са получили всичко дължимо от ръководството. Спортният директор призова феновете да подкрепят отбора в съботния мач с Локомотив (Горна Оряховица) на "Герена" (от 17:30 часа).

"За съжаление футболът е изместен от фокуса... Очаквам и се надявам хората, които обичат и милеят за Левски, да дойдат и да подкрепят любимия си отбор в събота. Само така ще разберем колко сме единни и кой колко милее за клуб като Левски", започна пред "Меридиан Мач" Даниел Боримиров.

Директорът призна, че настроението в отбора не е добро, а това е логично предвид несигурността около Левски след оттеглянето на Спас Русев.

"С Топчо вдигаме футболистите. Не мога да кажа, че настроението е добро, защото всеки футболист вижда какво става, чете вестници. Вярвам, че те са професионалисти и ще отсяват нещата. Те трябва да знаят, че работата им е на терена. От финансово естество няма какво да се притесняват. Всичко им е платено", добави Борето.

Всичко за драмите в Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
12
 
! Отговори
CSKA преди 7 години
Който нож вади ,от нож умира...
6
1
 
5
 
! Отговори
какво се мотаете преди 7 години
Шуреят на Таки върти суче и протрива ръце че най-най-най-накрая нещата ще станат както ги въртят отдавна!!!Ама найстина ли мислите че Таки може да управлява футболен отбор
5
7
 
18
 
! Отговори
Гавра преди 7 години
В никоя страна освен бг няма отбор на името на национални герои. Няма отбор Гарибалди, или Че Гевара. Това е кощунство - днес Ботев преби Левски не звучи никак добре. Сините г... да сменят името. Цвета може да си го запазят.
4
1
 
3
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
Ихиии, грех!
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В събота не 800 , а 900 на трибуните
2
6
 
11
 
! Отговори
Закривай преди 7 години
Левски не е нужен на ЦСКА, има си Лудогорец за конкуренция.
1
7
 
15
 
! Отговори
Дан преди 7 години
Гледайте поне пари за свещи да ви останат