Писаха висока оценка на съдията от Барса – ПСЖ

ГФС подкрепи Дениз Айтекин след историческия мач на "Камп Ноу"
Обновена: 10 мар 2017 10:58 | 10 мар 2017 09:26, Веселин Коларов
26
Писаха висока оценка на съдията от Барса – ПСЖ
Снимка: Reuters

Главният съдия на историческия 1/8-финален реванш от Шампионска лига между Барселона и ПСЖ (6:1) Дениз Айтекин получи висока оценка от Германския футболен съюз за представянето си на "Камп Ноу".

Източник от федерацията е разкрил пред AS, че реферът се е справил отлично с работата си, а решението му да даде дузпа за домакините в 90-ата минута било обосновано. Както е известно, той свири два много пресилени наказателни удара за каталунците, които Лео Меси (за 3:1) и Неймар (за 5:1) вкараха. Освен това Айтекин подмина чиста дузпа за ПСЖ, за което призна и Хавиер Масчерано.

Според Marca германецът няма да получи повече наряди в Шампионска лига до края на сезона. Решението ще вземе шефът в съдийската комисия на ФИФА Пиерлуиджи Колина, но по-тежко наказание за Айтекин не се очаква.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Просветител преди 7 години
ПСЖ -Емиратски авиолинии-спонсорБарса-Катарски авиолинии -спонсорИ двете са на Арабския емират.Каква по хубава реклама от драматично-скандален мач.Една седмица по всички медии-без пари.Всичко е пари ако искате фудбол гледайта купа Каменица;)
19
0
 
6
 
! Отговори
Неновините преди 7 години
Съдията бил чичо на Арда Туран.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето защо вече не гледам ШЛ.Половината мачове са 100% черно тото.А останалите са двубои от рода УЕФАЛОНА като този,който беше срам за футбола,дори при сегашните стандарти.
17
1
 
23
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Съдията заслужава бой с метални тръби, не висока оценка. Бий съдията по главата, бий, бий, бий!!!
16
1
 
10
 
! Отговори
СРАМ,СРАМ,СРАМ,СРАМ преди 7 години
ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ МНЕНИЯТА НА ОНЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ Е СТРАХ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА: sporta.bg/?load=Football::Article&sportId=1&id=1123878https://topsport.bg/champions-league/lars-lagerbak-futbolat-nyama-polza-ot-teatara-na-suares.htmlgol.bg/barcelona/2017-03-09/zhalko-za-futbola-suares-be-kato-artist-ot-teatar-sreshtu-pszh
15
1
 
13
 
! Отговори
skunka преди 7 години
без сговорното отношение на ПСЖ и съдийчето, невероятният обрат не би бил осъществим.Невероятна грешка на вратаря за 1:0, две абсурдни дузпи, автогол - парадоксално зле, направо обратът на века.
14
1
 
19
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Даже и самите футболисти на Барса в края на мача се радваха някак си странно..самите те не вярваха на това което стана....отдавна футбола не е "кеф"...само се нервя на несправедливости
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички говорите за въпросните дузпи, но някой замисля ли се как би прпдължил мача, ако Неймар беше изгонен в 55-та минута както беше редно? Имаше две явни симулации в наказателното, закоито не получи картон, странно... суарес получи такъв! А за ритника в краката без топка, който си беше нарочно! И получи картон, дали не беше справедливо да му е втори?
12
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По силният отбор е Барса. Какво играха ПСЖ и заслужаваха ли да отидат по-нагоре. С една инцидентна победа не се пробива.И Федерер падна от 116- руснака Донской но значи ли че е по слаб от него. Шоуто с Барса ще е много по интересно от колкото с ПСЖ.Само с,,паркиране на автобуса "не се печели и не е интересно. А хейтърите нека си плюят.
11
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уефалона победи и продължава в турнира , как няма да има положителна оценка. Някога срещу Арсенал беше достатъчна само една дузпа, ама сега трябваха две. Следващия път ще бъдат колкото са необходими на парцелона.
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече е в пенсия и то Швейцарска. В Европа няма корупция????????
9
14
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този мач беше срам за футбола . Съдията подкрепи Барса с измислени дузпи, а онзи артист Соларес е един клоун . И при всичко видяно с моите очи най ме вбесяват коментарите за сензация, обрат и т.н глупости . Не, това беше излагация и истинска несправедливост .
8
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да го порицаят, като се справи с поръчката?! Две дузпи, достатъчно време за игра след редовните 45 на полувреме... Вярно е и че ПСЖ доста го облекчиха като играха само 10-ина минути (вкараха гол и пропуснаха още 2). ПСЖ не умее да играе в глуха защита. Странно е как допуснаха толкова леки голове първото полувреме. Дали някой не се е облажил здраво от залози?
7
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германците си защитават съдията който на всичкото отгоре е турчин. Цял свят видя какво се случи, а те викат на черното бяло. Тия от германския футболен съюз са пълни ***.Вместо Айтекин да бъде изхвърлен завинаги от футбола му дали висока оценка...Срам! Срам! Срам!
6
5
 
33
 
! Отговори
експерт преди 7 години
Факт си беше, че Суарес се търкаляше постоянно за дузпа , в крайна сметка успя да излъже съдията. Правеше го толкова умело и сръчно, че ако не е повторението, ще кажеш, че защитника направо го е подкосил или му е строшил краката
5
5
 
29
 
! Отговори
УЕФА преди 7 години
Как няма да е отличен 6 след като Барса биха.Трябва да му се благодари все пак даде измислена дузпа за Барселона.Уефа си върши добре работата като бута отбора на Барселона заедно с този съдия.За подарък са му предложили и следващият мач да свири той.Успех !!!
4
1
 
32
 
! Отговори
Оценката я знаем още преди 7 години
от миналата сряда късно следобед и ти я е минимум 6, че и отгоре.Досега поне аз не си спомням за официално признание от ФИФА/ УЕФА, че някой рефер е сгрешил, не си е свършил работата или е бил пристрастен. В национален план се сещам за отсъжданията или липсата им в случките с божествената ръка на Марадона, по време на полуфинала ни с Италия през 94, и дори и подкрепата на Колина в мача ни с Русия няколко години по-късно. Обикновено пишат 6++ и подсурдинка го свалят от наряди за известно време
3
34
 
15
 
! Отговори
Псж преди 7 години
Само Барса!
2
10
 
45
 
! Отговори
Чичо Тони преди 7 години
Професионалния симулант Суарес трябва да го изхвърлят от спорта доживот. "Спортисти" като него са обида за десетките хиляди дошли на стадионите и милионите пред екраните.
1
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малииии, тези направили най-голямото корумпе сред съдиите от недалечното минало шефче. Добре, че не гледам ШЛ от 5-6 сезона поне. Репортажите ми стигат. От десет гола средно поне 3 са нередовни, И винаги в полза на "по-големите" отбори. изобщо и там е Европа на две, че и повече скорости.