Берое свали Левски на земята

Домакините с пета поредна победа над "сините" в Стара Загора
Обновена: 12 мар 2017 18:20 | 12 мар 2017 17:04, Александър Попов
41
Берое свали Левски на земята
Снимка: БТА

Берое записа пета поредна домакинска победа над Левски в първенството, след като се наложи с 1:0 в Стара Загора. Единственият гол в мача от 24-ия кръг на Първа лига вкара Мартин Райнов още в 12-ата минута, а по този начин Николай Митов развали добрите впечатления след успеха с 2:1 над ЦСКА-София и допусна първа загуба, откакто се завърне на "Герена".

Домакините откриха резултата след продължителен натиск, който започна след поредица от грешки на героите от мача с ЦСКА-София Николай Кръстев и Давид Яблонски. След гола Левски се опита да натисне и залагаше на многоходови атаки, с което обаче се губеше остротата в нападение.

Най-опасните положения за гостите дойдоха след далечни удари на Мехди Бурабия, а в края на полувремето Бабатунде Адениджи беше на косъм от приказен гол с пета. След почивката Берое на два пъти имаше основателни претенции за дузпи, които не бяха отсъдени. Играта на гостите в атака пък стана съвсем безидейна и те разчитаха основно на статичните положения.

Левски наложи сериозен натиск чак в заключителните 10 минути, а в самия край гредата помогна на вратаря Душан Перниш, с което Берое взе 3-те точки. С тях "заралии" събраха 29 т. и се изкачиха на 9-то място, докато "сините" остават на 2-ра позиция с 48 т., но само с 3 повече от преследвача си ЦСКА-София.

Всичко за развоя на мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Бероелевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма мое, няма твое, всичко е Берое! :)
13
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левски без дузпа неможе да бие!
12
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Левски си помислиха, че като изгониха сериозния треньор Топчо и избраха този дечко за треньор, като биха случайно ЦСКА, и вече са шампиони. Измамата е пълна, отбора се люшка разкъсан от вътрешни противоречия, кой да води бащина дружина. Отбора е слаб, Берое си ги би съвсем нормално. И с този дечко за треньор ще си кретат както преди. Изгониха Йоканович и го замениха с Гонзо защото бил ...голям левскар??? Да си сърбат това което са си надробили.
11
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало ***, идва и вашият ред да фалирате, само с ББ и БМ( Борислав Михайлов)да паднат от власт и сте готови, не ми казвай, че не знаеш кой прати ЦСКА в окръжните групи
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова някои като паднат сиго изкарват на друго а то какво общо има господ знае селска му работа
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Митов: ''То това не е много Берое, ние онова другото си го бием винаги''
8
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей оранжеви припознавачи, не се опитвайте със формата на говедата, да измивате вашия срам. Погазихте и погъзихте всичко свято във футбола и вече не струвате нищо!
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разни "стари левскари" днешни мимикрии да не се обаждат.
6
2
 
24
 
! Отговори
Стар Левскар преди 7 години
Левски не е Левски. Няма класни футболисти,няма левскарски дух и самочуствие.Щом опряхме и до такъв треньор ,ясно е че сме средняшки обор.Само името и една шепа ултраси не са достатъчни.В момента ,освен Лудогорец друг свестен отбор няма.Но те не са български отбор.Не може да им извикаш,,Българи-юнаци".ЦСКА го затриха ,а Верея,Горна оряховица и Монтана и Дунав по незнаен начин са лице на А група..Кога ли ще живне българският футбол
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така става когато във даден клуб не се работи професионално а се разчита на стари спомени,популизъм и омраза към вечният съперник.Ако се бяха съсредоточили върху мача в Стара Загора и не бяха коментирали новият булстат на ЦСКА ,че бил стария на Литекс ,сега можеха да са победители,но иконите от Левски начело с Боримиров дават фалшиф тон за песен,слагат се на публиката като жежесекундно плюят по ЦСКА като отвличат вниманието от собственната си некадърност и БЕЗПАРИЧИЕ
4
0
 
10
 
! Отговори
gf преди 7 години
samo nie padnahme ot umrql
3
1
 
42
 
! Отговори
съдията беше син преди 7 години
Безобразно съдийство, типично по български. За кой ли път се прецаквам да гледам БГ футбол, кога ще ми дойде акъла в главата да не се занимавам с глупости, не знам. Ама ми е любопитно - някое левскарче няма ли да дойде да се изкаже? А? :) Или чак толкова нагли няма сред вас?Мълчанието на добитъка, еййй, трагикомедия в три акта. Хем да си платил на съдията, хем да паднеш така или иначе, от некадърност.
2
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпреки усърдния труд на съдията ***.ст-***.ст, сините малодушници, бяха за пореден път изритани мощно в з.дника във Стара Загора!
1
0
 
49
 
! Отговори
Европейски футбол. преди 7 години
Миналата седмица, четох изказвания на Левскари, че щели да стават шампиони.