Берое свали Левски на земята

Домакините с пета поредна победа над "сините" в Стара Загора
Обновена: 12 мар 2017 18:20 | 12 мар 2017 17:04, Александър Попов
41
Берое свали Левски на земята
Снимка: БТА

Берое записа пета поредна домакинска победа над Левски в първенството, след като се наложи с 1:0 в Стара Загора. Единственият гол в мача от 24-ия кръг на Първа лига вкара Мартин Райнов още в 12-ата минута, а по този начин Николай Митов развали добрите впечатления след успеха с 2:1 над ЦСКА-София и допусна първа загуба, откакто се завърне на "Герена".

Домакините откриха резултата след продължителен натиск, който започна след поредица от грешки на героите от мача с ЦСКА-София Николай Кръстев и Давид Яблонски. След гола Левски се опита да натисне и залагаше на многоходови атаки, с което обаче се губеше остротата в нападение.

Най-опасните положения за гостите дойдоха след далечни удари на Мехди Бурабия, а в края на полувремето Бабатунде Адениджи беше на косъм от приказен гол с пета. След почивката Берое на два пъти имаше основателни претенции за дузпи, които не бяха отсъдени. Играта на гостите в атака пък стана съвсем безидейна и те разчитаха основно на статичните положения.

Левски наложи сериозен натиск чак в заключителните 10 минути, а в самия край гредата помогна на вратаря Душан Перниш, с което Берое взе 3-те точки. С тях "заралии" събраха 29 т. и се изкачиха на 9-то място, докато "сините" остават на 2-ра позиция с 48 т., но само с 3 повече от преследвача си ЦСКА-София.

Всичко за развоя на мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Бероелевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фен съм на Берое и се радвам, че показахме на обора на с. Подуяне, къде им е мястото. Дано да са втори и тази година!
33
5
 
1
 
! Отговори
:) преди 7 години
Важното е че бихме ГМО урода Литекс Етрополе ЛоИч:)
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лески,динамо,пощенец,раковски,лески спатлак,кашкавал витоша,трябваше да му дадат две дузпи срещу берое,както измислената против ЦСКА.
31
1
 
4
 
! Отговори
баба НИНА преди 7 години
КТБ ББ КРЕДИТИ СТАДИОН ВИТОША ЛЕВСКИ СПАТЛАК СОФИЯНСКИ СТАДИОН ПОДАРЪЦИ ВИВАКОМ ПАРИ ИГРА НУЛА.
30
1
 
3
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ББЕВСКИ,БМСПАРТАК,ВИВАКОМВИТОША
29
4
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
едно време като имаше още ЦСКА на такива новини се радвах, сега ми е все тая
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спортният министър незбавно да предприеме действия срещу даване на лиценз на лс за следващия сезон и обявяване на клуба във фалит, както Боко Му...трата направи с ЦСКА
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес великия Левски загуби от невеликия Берое, хайде големият статистик подолу да каже под колко ралични имена лс е постигнал цитираните победи над ЦСКА и колко пъти лс се се е сливал с други клубове и си е сменял името като напр на Левски Спартак и тн
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олеле, Русев пак трябва да връща акциите.....(-:)
25
2
 
18
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Нищо не разбирам от футбол, ама разбирам, че тези, които трябва да разбират и те не разбират ... Само Локо Пд !
24
1
 
13
 
! Отговори
Николай Митов преди 7 години
Утре, вестниците, класирането, класирането, първи, първи ! Шампиони сме ! Това е, това е !
23
1
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
То ако е на въпрос, и най-големите Европейски грандове не са българи, ама пак има сума ти българи, дето я притежават техни шалчета, я се дърлят по форумите и то до такава степен, че да се зачудиш дали не са я английски, я немски или испански имигранти, дошли у дупката, наречена "България"...Ако те викат за Барселона, к'ъв е проблема да викаме за Лудогорец?И другото - някога да ти е хрумвало, че материал сред българските футболисти просто НЯМА?
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стар ЛевскарВ момента ,освен Лудогорец друг свестен отбор няма.Но те не са български отбор.в Левски колко чужденци играят, че ги мислиш за бг отбор?
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Междувременно Лудогорец разпиля Локо ГО с 0-5. :)Уефскари, не само ще сте вечно втори, но и май ще сте трети този път. :))
20
0
 
8
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
Навремето играеха,за да си получат заплатите,а сега им плащат ине играят.Или кадърни юноши или добри чужденци.Пари няма,затова нов отбор от школата,който да се обиграе и тогава може да чакаме нещо.Сега само мъка.А,и л,а,йното Костадинов да си върне заплатите и друм.
19
1
 
19
 
! Отговори
ДО 10-Анонимен преди 7 години
Ти само като млад лище си от ЦСКА? На каква възраст ще се откажеш за да не мимикрираш. От 1958 гледам футбол дечко,тези за които ти само си чел или чул съм ги гледал. Както ти гледаш сега Меси и Роналдо и след 30 години някой пубер като теб ти обясни че си мимикрия и че те са били еди какви си ***,какво ще кажеш. Това да си стар фен е привилегия а не недостатък. Ние гледахме истински футбол и хубави мачове.Вие правите войни,псувате се като животни,а на терена няма нищо.Мизерен футбол.
18
1
 
13
 
! Отговори
hh преди 7 години
pred novoto cska pone se vijda svetlina; pred levski e samo mrak
17
2
 
37
 
! Отговори
попи преди 7 години
И отново най-добрият играч на Левски беше съдията.
16
0
 
12
 
! Отговори
hh преди 7 години
levski I cska sa bleda sqnka ot minaloto.
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко събрания правят Лафка- Уески-Виваком за това падат. Тотално отсъствие на медийна подкрепа ( Боре къде си ), фенове няма пари няма нищо няма. Има дългове! Такъв клуб няма място в групата на МАЙСТОРИТЕ.