ПСЖ към УЕФА: Съдията на мача с Барса допусна 7 грешки

"Принцовете" се консултирали и с международни арбитри
14 мар 2017 14:30, Веселин Коларов
15
ПСЖ към УЕФА: Съдията на мача с Барса допусна 7 грешки
Снимка: Marca

Френският първенец ПСЖ отправи жалба до УЕФА за отсъжданията на германския рефер Дениз Айтекин по време на 1/8-финалния реванш с Барселона от Шампионска лига, загубен от "принцовете" с 1:6.

В документа от "Парк де Пренс" прилагат видеозаписи на скандалните отсъждания на съдията и се съобщава, че те са решили крайния изход на епичния сблъсък. По време на изготвянето на жалбата от ПСЖ са се консултирали и с международни арбитри.

Вижте претенциите на ПСЖ в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Нали немските съдии дадоха висока оценка на своя сънародник за мача ? Нали миналата година пък Барса бе закопана с недадена дузпа в края на мача с Атлетико в ШЛ , с която можеше да продължи? Не може по популярност да се сравняват Барса с ПСЖ, щото феновете на Барса са по целия свят и тук в България 90 % от феновете на ЦСКА също са за Барса заради Ицо Стоичков. Няма да се учудя ако при следващ противник Барса отново бъде жестоко ощетена.
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ги ли е срам да се ровят в тези неща , кат не минаха центъра .
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На калпавият водолаз костюмът му пречил. Как може да се оправдаваш със съдиите, след като си пропилял 4 гола аванс. Тея да не са турци!?
9
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 7 години
А бе тия що не коментират и колко пъти ги подпряха съдиите и в двата мача, а?
8
3
 
2
 
! Отговори
8 преди 7 години
Мафията наречена уефа най-много ги е страх от граждански дела срещу тях - ако им стиска направо може да ги съдят и тях и съдията за мошеничество и пропуснати ползи, вярно че заплашват с всякакви санкции, но има прецедент - Босман ги съди и ги осъди
7
6
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Колкото и да се жалват единствено което може да постигнат е да уволнят съдията.Пък и в крайна сметка сами са си виновни.Последните 5 мин от мача пипнаха топката само докато я вадят от мрежата си.Направо се надупиха и си свалиха гащите пред Барса .После все някой друг им е виновен!
6
5
 
37
 
! Отговори
vlady преди 7 години
ПСЖ игра прекалено пасивно и изпадаше редовно в глуха защита, но без яркото и самобитно творческо съдийство Барселона щеше да победи в мача без да успее да елиминира ПСЖ.
5
6
 
22
 
! Отговори
ФЕН преди 7 години
Барса отстрани ПСЖ благодарение на Съдийте .Това е безспорно НО в случая не са виновни съдиите защото така им е било наредено от УЕФА.УЕФА я интересуват само приходите от ШЛ и ЛЕ.Разбирате че ако Барселона отпадне рано от турнира в касите на УЕФА ще постъпят с около 100 млн Евро по малко защото двубойте на Барселона се излъчват в над 150 държави понеже са отбора с най-много фенове по света!
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6:2 с 3 гола на съдията и 2 автогола. Само Бурса!!!
3
8
 
23
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Двете дузпи за Барса си бяха чист бинус от съдиите.
2
6
 
17
 
! Отговори
... преди 7 години
Това пък да се оплакваш, че съдия е бутнал грозно Барса е супер смешно!Не свикнахте ли ? Колко години се наблюдава това нещо ? Вече трябва да сте свикнали!Испанското лоби в УЕФА е чудовищно силно, за това сме свидетели на това порно години наред! Въпреки всичко, най-виновни са си футболистите на ПСЖ! Да се оплакваш от съдията е смешно след, като си допуснал 6 гола. Независимо, че имаше МНОГО подаръци и съдията очевидно знаеше, кой ще продължи още преди мача.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мафия!Парите не грешат.