Лестър пише история по Шекспир

"Лисиците" отстраниха Севиля и са на 1/4 финал в ШЛ
15 мар 2017 07:11, Александър Попов
6
Лестър пише история по Шекспир
Снимка: Reuters

Вдъхновени от новия си наставник Крейг Шекспир, Лестър удари с 2:0 Севиля и с общ резултат 3:2 се класира на 1/4 финал в Шампионската лига. Головете за "лисиците" мушнаха Уес Морган (27) и Марк Олбрайтън (54).

Срещата на "Кинг Пауър Стейдиъм" бе изключително зрелищна, с множество голови положения, жълти и червен картон, изпусната дузпа от испанците и в крайна сметка чиста победа за англичаните и класиране сред най-добрите осем на Европа.

Трябва да се отбележи, че Севиля нямаше никакъв късмет в мача. Гостите треснаха греда, изпуснаха дузпа, а след 74-ата минута играха и в намален състав, след като с директен червен картон бе изгонен Самир Насри.

Всичко за развоя на мачовете в Шампионска лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
орк преди 7 години
Не заслужават нищо тия ***. Всичко дължат на Раниери, а го изгониха като мръсно куче.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-запомнящо се в този мач бе провокацията на Варди за да изкара втори жълт картон на Насри. Явно в днешният футбол неспортменските прояви са на почит. Никой не ги коментира или никой не има обръща внимание. Коментатора обвини Насри, че отвърнал на провокацията, но виновният според мен беше Варди. Ако някой те бута и рита, не трябва да реагираш. Иначе безличен и *** мач в сравнение с предходната седмица.
3
0
 
10
 
! Отговори
жалко за преди 7 години
Раниери,не заслужаваше подобно отношение.Сега,нов тренер,малко емоция,малко късмет,горе долу,долу горе.Но Раниери остава в историята,не му дадоха шанс.
2
0
 
11
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Нямаше директен червен картон ,а имаше втори жълт картон .
1
0
 
11
 
! Отговори
г преди 7 години
Лестър са по -добри от Ман Юн със сигурност.