Задава се нов рекорд! Юнайтед предложи ?200 млн. за Неймар

"Червените дяволи" надцакват Челси за бразилската звезда
27 мар 2017 14:23, Веселин Коларов
6
Задава се нов рекорд! Юнайтед предложи ?200 млн. за Неймар
Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед подлива вода на Челси в борбата за подписа на Неймар, гръмна вестник "Спорт". 

Както е известно, вчера италианското издание "Тутоспорт" излезе с новината, че каталунците са постигнали съгласие с Челси да продадат бразилеца за 180 милиона евро.
 
Интересното е, че сумата е по-ниска от тази, заложена в клаузата за откупуване на техничаря. Босовете на "блаугранас" обаче са готови на този ход, за да си гарантират финализиране на сделката.
 
Така на стадион "Ноу Камп" ще имат достатъчно средства както за ново класно попълнение в атака, така и за заплатата на звездата Лионел Меси, който се очаква да прибира по 35 милиона евро на сезон, превръщайки се в най-добре платеният играч на планетата след Карлос Тевес.
 
Според "Спорт" Манчестър Юнайтед предлага на Барса космическите 200 милиона евро за Неймар. Самият футболист бил готов на промяната, ако получава чисто по 25 милиона евро на Острова.
 
Той публично изрази своята готовност един ден да заиграе във Висшата лига и се смята, че трансферът му през лятото е напълно реален. Договорът на южноамериканеца с Барса е до юни 2021 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Пффф преди 7 години
Само на мен ли започва да ми прави впечатление че това да даваш 200? мил за някакъв дето рита топка е малко казано извън границите на нормалното.Пълна глупост но на народа му трябва хляб и зрелища а не умни хора.
4
2
 
3
 
! Отговори
dp преди 7 години
Не мисля, че Юнайтед ще го купят. Просто искат Челси да се охарчат повече та наддават.Наймар е добър играч но е мнооого далече от лигата на най-скъпите, ако не играеше до Меси и Суарес нямаше да чуваме особено много за него. И Мориньо не може да не го знае.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, футбола е бизнес: търсене - предлагане. Да, сумите стават фантастични, но явно има кой да ги даде. Просто времената се променят, преди години 2 млн. бяха бомбастични, след това 20, сега 200, може би след време ще има 2 млр. А дали ги включва във фанелки, билети и прочие аксесоари - да, затова имат големите отбори иматтакива приходи, но и това е свързано със стандарта, в тези държави хората могат да си го позволят и го правят, защото искат да гледат красив футбол!
2
4
 
9
 
! Отговори
!? преди 7 години
Крайно време е да се сложи граница на цените , тези 200 млн се източват от обикновенните хора , защото после ги включват в цените на билитш , фанелки (по 80?) , в цените на различни продукти и услуги. Затова футбол не гледам.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма футболист, който да струва толкова пари!