Дадоха шефа на Левски на прокурор

Дмитрий Косарев твърди, че "сините" се управляват незаконосъобразно
28 мар 2017 10:55, Веселин Коларов
14
Дадоха шефа на Левски на прокурор
Снимка: Bulphoto.com

Спас Русев в качеството си на собственик на Левски бе да­ден на прокурор. Вчера Дмитрий Косарев, който преди вре­ме официално е поискал да пре­говаря за акциите на клуба и след това да вложи 10 милиона евро, е подал сигнал до Градския прокурор, в който хроноло­гично обяснява как се развива корес­понденцията му с Левски и твърди, че клубът се упра­влява незаконо­съобразно от Спас Русев.

Косарев е приложил различни документи, вклю­чително и списък с акционерите на клуба, както и раз­печатка от пар­тидата с актуал­ни вписвания на ПФК Левски в Тър­говския регистър, пише "Тема Спорт". Притесненията се базират и на офи­циално изказване на Русев, който заяви, че след като е минал одита на известна специализирана фирма "Левски е практически във фалит".

Прокурорите трябва да раз­следват факта, че Спас Русев като собственик на Левски не е поискал откриване на производ­ство по неговата несъстоятел­ност.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ЛевскиСпас Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Левски не е Пеевски преди 7 години
Дано да изритат Русев и хората на Пеевски от Левски! В управата на този клуб няма място за съученици на Пеевски като Светльо Шишков.
8
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
последно дмитрий косарев или димитър козарев, роднината на шумкарина? обърках са.
7
0
 
0
 
! Отговори
Левскар преди 7 години
Този комунист-капиталист отдавна трябваше да стане клиент на прокуратурата, както и всички останали натрупали незаконно милионите. Но....., за съжаление българската прокуратура не е като румънската.....!!!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
ТЪСТ Кафево на шприц преди 7 години
Веднага пишем донос, срещу Дмитрий.
5
1
 
4
 
! Отговори
куката преди 7 години
Някъде по тази страница стана въпрос за некачествените бг- работници, те ви го модела за бг бизнесмен!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не знам, ама много нагло ми се струва, да дойде човек от чужбина, (в случая от Русия), да иска да купува отбор и да обвинява., какъвто и да е Спас. Въобще обратното би ли могло да се случи - наш да отиде там и да предава руски собственик на отбор на прокурор.А Левски в коя група ще ходи е друг въпрос. Може и в зоните, и т.н.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
левскарите са виновни като се направи на обидена дърта мома и искаше да си тръгне от ЛЕВСКИ защо и вие привъжениците не му ударихте един шут на изпроводяк и да затворите вратата на ЛЕВСКИ еди нпът за винаги на този изпечен мошенник от Пловдив съм локомотивец но ЛЕВСКИ винаги ми е бил симпатичен отбор и не ми е безразлично неговото бъдеще
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спас Русев е за затвор. Цацаров много добре знае всичките му далавери с VIVACOM и прането на пари. Но се прави на тапа защото гушка и от ШИШИ и от него. Така, че човека с гръмкото българско име ДМИТРИЙ Косарев ще ходи да наподоби нещо много характерно за вятъра.
1
6
 
18
 
! Отговори
д преди 7 години
Левски е за В група.