Левски без четирима за мача с Черно море

Джереми де Ноойер също отпадна от групата
31 мар 2017 11:52, Веселин Коларов
5
Левски без четирима за мача с Черно море
Снимка: Bulphoto.com

Амаду Сукуна, Джереми де Ноойер и двама юноши ще отпаднат от групата на Левски за гостуването срещу Черно море в Каварна, обяви старши треньорът на "сините" Николай Митов. 

Двамата чужденци са контузени, а Илия Юруков и Станислав Иванов са се прибрали късно от лагерите на националните отбори и имат нужда от почивка.
 
"Юруков и Стаси се прибраха вчера, след като изиграха много мачове за последните две седмици. Те имат нужда от почивка. При другите всичко е наред, с изключение на Сукуна, който тренира отделно от останалите. Вчера Де Ноойер е правил снимка и днес ще имаме резултатите. Надявам се по-скоро да се възстанови, защото са ми нужни всички футболисти. Нужни са ми здрави", каза Митов. 
 
"По време на паузата постигнах това, което исках, така че нямаше нужда от контролен мач. Освен това, бяхме десет човека. Доволен съм от националите и най-вече от Георги Костадинов (който игра срещу Холандия). Той знае, че когато си в Левски, трябва да се доказваш във всеки мач и всяка тренировка", добави треньорът на Левски.
 
"Черно море добър отбор с добър треньор. Ще бъде интересен мач, но ние отиваме за победата. В България отборите се познават. И ние ги познаваме, и те ни познават", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ставри преди 7 години
Залаганията колко ще остане Митов на поста си ,да започнат сега.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой знае ли резултата с който трябва да свърши мача
3
0
 
1
 
! Отговори
Учи непиши преди 7 години
До Дора МилеваДоре, питай за цесекарската мафия кога ще върне милионите, а за ЛЕВСКИ има да почакаш доста като научиш колко са малко към НАП.
2
2
 
0
 
! Отговори
Свой преди 7 години
Постоянно заливат този сайт с новини за Левски ,кой го интересува кой ще играе и кой не има спортен журналист тук новините трябва да бъдат крим,политически,икономически и прочие.
1
4
 
0
 
! Отговори
Дора Милева преди 7 години
Тия платиха ли си задълженията към НАП ? Защо не са в ,,А,, Окръжна ?