Шеф на ЦСКА: Срещу Лудогорец бе като Баташкото клане

Шайка престъпници си свалят гащите, нападна Милко Георгиев
103
Шеф на ЦСКА: Срещу Лудогорец бе като Баташкото клане
Снимка: Булфото

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев изригна остро по адрес на Лудогорец след загубата с 0:2 от "орлите" вчера. Както е известно, реферите удариха сериозно рамо на разградчани, след като и двата им гола паднаха от положение на засади.

"Мога само да благодаря и да се поклоня на тази публика. Видя се че, ЦСКА е жив. Жив ли е ЦСКА, могат ли да убият идеята? Не, не могат, за мен това е изводът. Скоро има годишнина от Баташкото клане, а днешния мач бе нещо подобно. Да, и ние пропуснахме доста положения, но дали щяхме да ги пропуснем при резултат 0:0? Всичко това се случва пред погледа на шефа на съдиите Марк Бата. Докога ще търпим подобни своеволия? Убеден съм, че съдийството бе преднамерено", заяви Георгиев.

"В Лудогорец говорят за феърплей? Това е пълна порнография. Тази шайка престъпници ще продължат да си свалят гащите пред този отбор, но ние най-накрая ще вземем мерки. Не сме очаквали подобно нещо. Искахме да се надиграваме и смятам, че ги надиграхме. Това в Лудогорец е мега наглост и прехвърля всички граници. Досега търпяхме, но вече тръгваме в атака. Ще изкореним техните подмолни методи", допълни още той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Киро Домуса все повече заприлича на БМБ. Затворени от десетки гавази, страхливи и подли, защото всичко което правят и са правили е подлост и далавери. Толкова са долни и неприлично забогатели, че са се превърнали на заложници на алчността и параноята.Да имаш отбор с 20 чужденци с една цел, титлата, за да печелиш пари е предателство спрямо Бълг.футбол.Ето защо хората са гневни! У нас всичко се знае, а пазаруването на влияние във БФФ се прави от Домуса.И така се побеждава, парите и съдиите решават
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щеше да е по-сладко, ако Лудогорец беше понабил ЦСКА, а не преименувания Чавдар от Етрополе, съща така бивш Литекс.
35
3
 
7
 
! Отговори
Цецка Ганчева преди 7 години
Ама Бойко как прекара цесекарите с този измислен отбор на Етрополе-Литекс, сега Цецка има само 4 титли , хахахахах !!!
34
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА фалира, няма го, факт, ...Няма какво да се коментира повече по въпроса. Сега играе Чавдар от Етрополе, преименуван на Литекс от Ловеч, преименуван на .........Жалко е разбира се, че ЦСКА вече го няма - това беше отбор с история, която за съжаление завърши.
33
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец спечелил с 2:0 срещу Чавдар от Етрополе. Има ли изненада?!
32
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целенасочено у нас всичко се руши. Плана Ран и Ът.Когато няма държавност, няма да има нито спорт, нито правосъдие, нито изкуство.ЦСКА и Левски даваха ядрото на националният, също Ботев Пд, Черно море,Славия и Локомотивите от Сф и Пд.Ограби се България,ограбиха и спорта.По футбол заминахме под място 100. Унищожиха се двете дружества ръководени от поставени лица.Ограбиха ги!Остана делиорманският отбор, инжектиран от нелегален бизнес с подкрепата на Рапона.И той да е винаги шампион но с чужденци.
31
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец е абсолютно измислено, неприятно отборче създадено да начеше егото на един милионер . И са крадци . Има само едни орлета и това всеки зане, че са Пирин основан 1922 г . И екипа със зеления цвят са откраднали и орлета били ...в Разград не летят орли, в Пирин има орли . Жалко че ЦСКА не са ги смазали вчера . Милко Георгиев е абсолютно прав в гнева си .
30
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фенове без достойнство - само така може да се определят тази част от феновете на бившето ЦСКА, които сега подкрепят отбор с историята на Литекс и Чавдар от Етрополе. Защо спряха да подкрепят ЦСКА, въпреки фалита? Нали уж му бяха фенове....
29
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец понатупал Чавдар от Етрополе и странно защо се разнесе едни квичене ....
28
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За най-голямо съжаление герп и лудогорец не могат да бъдат победени по нормалния начин, само бой и революция срещу тях
27
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотии. Кой ги гледа Тея.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
31 То в Цуца щото няма бежанци, а само чисти българи? Тъппак!
25
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На следващия мач със Бежанците да свири направо Киро наркомана а странични да са Борисов и Цветанов.ЦСКА-ГЕРБ 0-2,Главен съдия на мача Стефан Апостолов депутат на ГЕРБ син на кмета на Симитли Апостол Апостолов.МАФИЯЯЯЯЯ,ГЕРБЕРСКА ДЕЛИОРМАНСКА МАФИИИИЯЯЯЯЯПрочети още на: dnes.bg/sport/2017/04/01/ludogorec-otnovo-prevze-armiiata.336850
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стойчо Стоилов казва,че в литекс тренират добре,а тоя реве за цска.Последно прасетата червени ли са или оранжеви?
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
29 Те и Реал Мадрид бяха непобедими при Франко. Гордееш се с това, че комунистите ви подпираха отбора срещу всеки при бай Тошо?? Не е лесно да си спрял в мозъка чорбар!
22
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде айде. Головете си бяха 100% редовни, да не говорим че ЦСКА си изпуснаха шансовете и можеха преспокойно да бият. Какво са виновни съдиите, че Каранге и Мумамбе (чистокръвни българи, личи им!) не могат да нацелят вратата?
21
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На калпавите чорбари все рферите им пречат :-D
20
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петричееееев, шубето е голем страх. Говориш, че не те интересувал мача, бил като другите а беше блед като платно. Ако някой те беше подушил сигурно си осмърдял пейзажа. Може би затова побърза да се скриеш в автобуса. Едно е да се правиш на велик, друго е да си такъв. Добре, че феновете те пожалиха, защото следващият път не се знае как ще излезеш от стадиона. А за Гела не ми се мисли, който е виновник за част от разрухата на българския футбол. И колко дълго ще издържи Лудогорец така да пазарува?
19
5
 
16
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 7 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...
18
5
 
16
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 7 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.