Шеф на ЦСКА: Срещу Лудогорец бе като Баташкото клане

Шайка престъпници си свалят гащите, нападна Милко Георгиев
103
Шеф на ЦСКА: Срещу Лудогорец бе като Баташкото клане
Снимка: Булфото

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев изригна остро по адрес на Лудогорец след загубата с 0:2 от "орлите" вчера. Както е известно, реферите удариха сериозно рамо на разградчани, след като и двата им гола паднаха от положение на засади.

"Мога само да благодаря и да се поклоня на тази публика. Видя се че, ЦСКА е жив. Жив ли е ЦСКА, могат ли да убият идеята? Не, не могат, за мен това е изводът. Скоро има годишнина от Баташкото клане, а днешния мач бе нещо подобно. Да, и ние пропуснахме доста положения, но дали щяхме да ги пропуснем при резултат 0:0? Всичко това се случва пред погледа на шефа на съдиите Марк Бата. Докога ще търпим подобни своеволия? Убеден съм, че съдийството бе преднамерено", заяви Георгиев.

"В Лудогорец говорят за феърплей? Това е пълна порнография. Тази шайка престъпници ще продължат да си свалят гащите пред този отбор, но ние най-накрая ще вземем мерки. Не сме очаквали подобно нещо. Искахме да се надиграваме и смятам, че ги надиграхме. Това в Лудогорец е мега наглост и прехвърля всички граници. Досега търпяхме, но вече тръгваме в атака. Ще изкореним техните подмолни методи", допълни още той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
8
 
! Отговори
Бам Бам преди 7 години
До ЦСКА 2016През 1992 година при министър на отбраната Луджев армията се отказа от спортния клуб ЦСКА и всичките му активи. Базите бяха отдадени в полза на дъвжавата в лицето на министерството на спорта. От този момент ЦСКА осиротя и се превърна в единствения преобразуван ведомствен клуб, който плаща наем за базите. Другите си получиха базите безвъзмездно от съответните ведомства ... Таво са фактите, така че няма за какво да се плаща на армията.
16
7
 
7
 
! Отговори
ЦСКА - ха-ха-ха преди 7 години
Малкият Иванчо не можел да произнася Р и като го питат от кой отбор е, той се изпъчва и казва: Аз съм цесекал.
15
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което направи вчера гелосаният Домус, ако беше станало в Бразилия или Аржентинс, гелосаният и Петричев щяха да ги запалят живи. А част от маймюните му играли вчера, щяха да попилеят на терена още. ЦСКА игра по-добре, надигра делиорманците, но срещу съдии и пари не се играе. Колкото и да се прави Домуса на велик, рано или късно ще си го получи за заигравките да е винаги шампион. Колкото и да се пъчат, никога няма да имат публиката на ЦСКА, която е още по-обединена и силна.
14
7
 
13
 
! Отговори
ЦСКА(Литекс) преди 7 години
ЦСКА минус София, с крадени емблема и символи и присвоен стадион и бази подарени от Борисофф, за сметка на държавата.
13
10
 
13
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Рев,рев,рев....а като подпираха преди години ЦСКА беше добре, а!Всичко се връща!На Домуса му дреме от заканите на тоя анонимник Георгиев.Сега като им купи и емблемата, ще се изгаври още веднъж с тях.
12
10
 
13
 
! Отговори
1948-2016 преди 7 години
Няма вече ЦСКА. Има Лиска, Цицекс, ЦСКА-София или там квото е новото название на трупа, сглобен от останки на три клуба. Фалит! И след фалита - червеи. Това е толкоз просто и логично! Кво тук значи някаква си петолъчка?
11
7
 
13
 
! Отговори
Хибрида се спихна преди 7 години
Хибрида(ЦСКА-София-Ловеч-Етрополе) закономерно пак загуби точки... С играта си ЦСКА-София (Литекс) показа, че ще се бори не за титла, а за оцеляване.
10
4
 
8
 
! Отговори
Истината за ЦСКА преди 7 години
"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.
9
9
 
13
 
! Отговори
Цска умря преди 7 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!!!Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за Цска.
8
2
 
5
 
! Отговори
ЦСКА 2016 преди 7 години
Абе защо името ЦСКА не е запазена марка на българската армия? Ако някой иска да ползва това име да плаща на армията , че и без това нямат пари за чепици.
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милко,
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ЦСКА - те фалираха, факт.Сега има преименувания ЦСКА-София с историята на Литекс и Чавдар от Етрополе, пак факт.
5
3
 
15
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Гелосаният пигмей вчера видя какво никога няма да има-голямата публика на ЦСКА!
4
4
 
9
 
! Отговори
до кога ще циврите? преди 7 години
За да се надиграваш е нужно да вкарваш голове, а не "да вземем мерки"... На кривия вълната...
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименdo 1 : И Ангел Солаков го няма ! А ,,Геренбахче,, да си плати борча от 20 000 000 !Иначе ,,А,, Окръжна...
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шефът на Лудогорец нали е милиардер?Това обяснява всичко.Отдавна спортът в бг е спорт на по-големите пари а не на по-добрите спортисти.
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милко Георгиев, адаша ти Милко Балев го няма отдавна, а ти можеш да му наклониш само оная работа на Домуса. Оня е купил всичко...к'ви мерки ще вземаш, бе смешшник?