Шеф на ЦСКА: Срещу Лудогорец бе като Баташкото клане

Шайка престъпници си свалят гащите, нападна Милко Георгиев
103
Шеф на ЦСКА: Срещу Лудогорец бе като Баташкото клане
Снимка: Булфото

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев изригна остро по адрес на Лудогорец след загубата с 0:2 от "орлите" вчера. Както е известно, реферите удариха сериозно рамо на разградчани, след като и двата им гола паднаха от положение на засади.

"Мога само да благодаря и да се поклоня на тази публика. Видя се че, ЦСКА е жив. Жив ли е ЦСКА, могат ли да убият идеята? Не, не могат, за мен това е изводът. Скоро има годишнина от Баташкото клане, а днешния мач бе нещо подобно. Да, и ние пропуснахме доста положения, но дали щяхме да ги пропуснем при резултат 0:0? Всичко това се случва пред погледа на шефа на съдиите Марк Бата. Докога ще търпим подобни своеволия? Убеден съм, че съдийството бе преднамерено", заяви Георгиев.

"В Лудогорец говорят за феърплей? Това е пълна порнография. Тази шайка престъпници ще продължат да си свалят гащите пред този отбор, но ние най-накрая ще вземем мерки. Не сме очаквали подобно нещо. Искахме да се надиграваме и смятам, че ги надиграхме. Това в Лудогорец е мега наглост и прехвърля всички граници. Досега търпяхме, но вече тръгваме в атака. Ще изкореним техните подмолни методи", допълни още той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Българското първенство е безсмислено, а самата структура е извратена. Но нали се въртят някакви пари, това е добре. То въобще и целия футбол е изопачен - някакви измислени съдии зад вратите, с незнаен статут; червен картон при дузпа ????; фаул, но имало игра за топката; фаулираш грубо или провокираш противников играч, той ти скача (естествена реакция), а гонят само него и т.н.
76
2
 
4
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Докъде стигнаха нещата! Потомците на башибозуците, на еничерите и турчещите се роми (още тогава са се турчеели, за бенефити), синовете и внуците на надзирателите от Белене и Слънчев брют се чувстват жертви он Баташкото клане?! И това не им пречи сега да провеждат геноцида на българите.
75
3
 
8
 
! Отговори
на кривия... преди 7 години
Софийски головодници, колко години вече провинцията ви надиграва по всички правила? Като нямате качествени футболисти все вълната ви виновна...
74
1
 
5
 
! Отговори
Левски не е заплаха преди 7 години
До Анонимен 87Всички знаят , че Домуса мъти водата на ЦСКА. Той издържа тези от 48. Иска да няма конкуренция, ЦСКА да е вечно по-долните дивизии или да го маргинализира, както направи с Левски, чрез Виваком. Става дума за пари, не за футбол.
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Гела види заплаха в подуенските куци коне, фалитът не им мърда, така че не се пенете много подуенски мизерници, засега винаги делиормаците ви пускат, защото не им пречите
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста *** писали тук, ами тогава браво на Гонзо, че ви врътна вчера, най-боли когато твоите те унижават,
71
5
 
5
 
! Отговори
Лондон преди 7 години
ЦСКА игра по-добре вчера. Но не трябваше така да реагират заради двата гола от засади. Има подобрение в играта на ЦСКА и ако запазят мълчание и концентрация ще победят Лудогорец след две седмици. Наистина е неприятно да ти вкарат нередовни голове и от това се нарушава концентрацията, защото футболистите разбират, че каквото и да правят на терена, резултата няма да е в тяхна ползва. Лудогорец си осигури конфортен аванс и смятам , че следващите им мачове няма да са уредени и ще играят феърплей.
70
11
 
7
 
! Отговори
1948-2016 преди 7 години
Няма вече ЦСКА. Има Лиска, Цицекс, ЦСКА-София или там квото е новото название на трупа, сглобен от останки на три клуба. Фалит! И след фалита - червеи. Това е толкоз просто и логично! Кво тук значи някаква си петолъчка?
69
3
 
10
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 7 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.
68
4
 
4
 
! Отговори
ЦСКА - ха-ха-ха преди 7 години
Малкият Иванчо не можел да произнася Р и като го питат от кой отбор е, той се изпъчва и казва: Аз съм цесекал.
67
7
 
12
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Няма какво да се заблуждаваме. И двата гола бяха от засади. ЦСКА игра по-добре и имаше повече положения. Лудогорец е добър отбор, но ако не е в комбина със съдиите и Пирин може да го победи. Днес Венци Стефанов изнесе много важна информация, че цялото първенство е било подредено така, че Лудогорец да го спечели. Много хора недуомяваха, защо освен ЦСКА, вкараха Локо Горна и Верея ?!? След днешното интервю всичко се подреди.
66
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и вие като бате ви боико все ревете все някои друг ви е виновен ми като сте толкова добри защо не вкарахте поне един гол дребни душици такива ще си останете докато не си промените манталитета ревлъовци такива единствено само тройчо младенов може да ви е конкуренция в реването
65
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спрете се бе.Стига сте плакали и занимавали цяла държава с проблемите си. Сами си ги създадохте,сами си ги решете.Всеки ден плач от Борисовата градина. 50 години ви дундурка народната власт и сте свикнали да ви глезят. Е, сега почвате от нулата и то без разстрели и кръв както при основаването си.И май сте били самите себеси с 8:0.
64
11
 
20
 
! Отговори
РАФА преди 7 години
СПОКОЙНО ЧЕРВЕНИ ФЕНОВЕ, ИСТИНСКИЯ ЦСКА ЗАГИНА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ ЗА ИЗМИСЛЕНОТО ТИМЧЕ НА ГРИША ГАНЧЕВ. ОСВЕН ТОВА БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ ЗА ПЪРВИЯ ГОЛ НА ЛУДОГОРЕЦ, КОЙТО СИ БЕШЕ СЪВСЕМ РЕДОВЕН. ДА НЕ БИ СЪДИЯТА ДА ИЗПУСНА ПОЛОЖЕНИЯТА КОИТО ИМАХТЕ?
63
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е ЦСКА. ЦСКА фалира.Защо някои псевдожурналисти непрекъснато се опитват да ни пробутат ЦСКА-София като ЦСКА?! ЦСКА е във фалит, а новия отбор наречен ЦСКА-София е преименуван Литекс и Чавдар от Етрополе, т.е. сега имаме ЦСКА-София (Литекс-Ловеч, Чавдар-Етрополе).Казано накратко ЦСКА-София е съвсем различен отбор от ЦСКА.
62
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ново отборче наречено сега ЦСКА-София (по-добре беше да си остане Литекс), ще има тепърва да се доказва. Жалко, че отборът с голяма история фалира, а тези нелепи опити новото отборче да си просвои чужда история щяха да се смешни, ако не бяха така гротескни.
61
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новият отбор притежаващ дългата история на Чавдар (Етрополе) и късата история на Литекс, паднал от Лудогорец с 0:2. Казано накратко: само излагат традициите на Ловеч и Етрополе.
60
7
 
13
 
! Отговори
Венци Стефанов преди 7 години
- Има ли полза българският футбол от тази доминация на "Лудогорец"?- Не. - Защо?- Защото повечето от футболните мачове са с предопределен край.- На "Лудогорец"?- Да. Много бързо Кирил научи и хубавите и лошите неща във футбола, но най-вече лошите. - Кои са те?- Съдии, делегати, комисии - всичко се контролира. На футболния терен остава да се решават много малко неща и когато изпуснат една част от тази верига, винаги срещите са с непредизвестен край. Всички тези футболисти, които се разд
59
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чавдар (Етрополе) - Лудогорец 0:2 - очаквано.Каква ЦСКА има тук?
58
10
 
17
 
! Отговори
Русе преди 7 години
Обективно погледнато и двата гола срещу ЦСКА са от засади, но не трябваше да се казва това на стадиона. Наистина можеше да стане нещо лошо за Петърчиев, ако не му бяха осигурили охраната. Първата засада е около половин метър, втората около 2 метра. И предния мач срещу Монтана подпряха Лудогорец пак чрез засада, отмениха редовен гол, с който резултата щеше да стане 0:1 за Монтана. Това дразни хората много.