БФС: Не сме получавали писмо от УЕФА за ЦСКА!

Първо да приключи лицензионната процедура, заяви Павел Колев
Обновена: 4 апр 2017 09:55 | 4 апр 2017 09:45, Веселин Коларов
18
БФС: Не сме получавали писмо от УЕФА за ЦСКА!
Снимка: Bulphoto.com

Заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев отрече поя­вилите се в пресата публикации, че УЕФА е изпратила писмо до БФС за евентуалното учас­тие на ЦСКА в евротурнирите. Според информацията на клу­ба била наложена забрана да се включи в международните надпревари през следващия сезон. 

"Такова писмо в БФС катего­рично няма. Няма и логика да се очаква нещо, преди да е приклю­чила лицензионната процедура за евротурнирите. Когато завърши - тогава би могло да има някакво становище. Но в момен­та няма", кратък и ясен бе комен­тарът на Колев пред "Тема спорт".
 
Той не се нае с прогноза кога ще завърши процедурата, ка­то вероятно окончателна яс­нота ще има към края на месец май. На този етап няма индикации, че ЦСКА може да срещне проблеми с евентуално участие в евротурни­рите.
 
От "Армията" също така обявиха вчера, че ще заведат дело срещу изданието, публикувало материала за писмото на УЕФА до БФС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: УЕФАЦСКАбфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
1948-2016 преди 7 години
ЦСКА умря. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС. ЛИСКА,ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Това са тъжните факти за бившите чорбари
12
0
 
1
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 7 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.
11
1
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Има,има,ама ги е страх да го покажат.Ще чакат да видят къде ще се класират припозналите се като ЦСКА-София и тогава ще го обявят.Сега обстановката е натопорчена:наказания,глоби-страшничко е.
10
1
 
2
 
! Отговори
УЕФА преди 7 години
Всеки новосъздаден футболен отбор няма право да участва в евротурнирите първите три години. За фк София-Цска важи до 09,09,2019 год и до днес няма никакви титли.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименто ЦСКА ако няма история остава само Славия, нито Уефски, нито ЛудБорец имат история така че хайде да не си ги мерим щото компетентния може да няма какво да му мерят, освен може би г..зъ
8
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 7 години
Могат да участват ако докажат пред УЕФа ,че са наследник на Литекс , а не нов клуб :)За признавачите проблем няма , те мозАк нямат :)
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е БФС да нямат писмо от УЕФА. Писмото е някъде в Етрополе при отбора, за когото се отнася - сега наречен ЦСКА-СОФИЯ, като наследник на Литекс и Чавдар от Етрополе.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това чисто ново отборче без история, наречено ЦСКА-СОФИЯ, скоро няма да може да участва в евротурнирите и така е с всички нови отбори, които нямат история.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чавдар (Етрополе) нямало да участва в евротурнирите - това не е новина.
4
2
 
4
 
! Отговори
К.Г. преди 7 години
Те т.нар. Цесека - София няма и защо да се натискат за някакви евротурнири. Най-много да паднат в 1ви или 2ри предварителен кръг от БАТЕ Борисов, а може и от някое друго БАТЕ - например от Андора или от Сан Марино.
3
5
 
2
 
! Отговори
КЗЛ преди 7 години
до 2Нещо много грешно са те правили, за т'ва си недоработен инфантил
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо много грешно има в статията. Отбор наречен ЦСКА вече няма, фалира. Може би става дума за ЦСКА-СОФИЯ, което си е съвсем друг отбор, наследник на Литекс (Ловеч) и Чавдар (Етрополе).
1
2
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
а наброс и сандето че ги глобиме си че клеветят? некой дали ше му спрат хоното за фейк нюз?