Шефът на съдиите подозира ЦСКА в лъжа

Да не са надничали в таблета на делегата, чуди се Юрий Кучев
5 апр 2017 15:07, Веселин Коларов
16
Шефът на съдиите подозира ЦСКА в лъжа
Снимка: Bulphoto.com

Ръководството на ЦСКА поиска оставката на предсе­дателя на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев заради наказанията, наложени на клуба след срещата с Лудого­рец. Кучев не вижда причини да хвърля оставка. 

"Няма за какво да подавам оставка. Решението ни е обосновано на база доклади­те от мача. Това, че някой твърди неща, които са от­кровени неистини, е отде­лен въпрос. Не знам откъде и как ЦСКА са имали достъп до протоколите, защото при нас информацията се изпра­ща чрез електронен носител - таблет. Как от ЦСКА са по­гледнали в таблета на деле­гата и после твърдят, че ня­кой го е допълвал - не знам", каза Кучев пред "Тема спорт".
 
Той уточни защо има разминаване между написаното от делегата, че хвърлените предмети от публиката не са довели до последствия, и тежката глоба на ЦСКА, коя­то е именно заради тях.
 
"Става въпрос за монета­та от 50 стотинки, която е ударила страничния рефер Джугански. "Без последствия" означава, че, образно казано, не му е счупена главата. Но според Дисциплинарния пра­вилник всяко съприкоснове­ние се разглежда като тако­ва с последствия", разясни Ку­чев.
 
"За трети път в едно пър­венство е наложена санкция лишаване от домакинство на един клуб, което не знам дали се е случвало преди. Да­же, ако сумираме всички про­винения на публиката на ЦСКА, наказанието трябваше да е доста по-тежко - 55-60 хиляди лева. Но ние сме обединявали подобни прови­нения в едно, за да спестим глоби. И без това сумата е голяма. А и най-малкото не лишаваме клуба от домакин­ство, само затваряме сек­тор. Решихме да не наказва­ме привържениците. Изваждане от групата? Не искам дори да си го помислям. Не смятам, че ще се стигне чак до такива ексцесии. ЦСКА из­страда достатъчно през по­следните години", коменти­ра Кучев.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ЦСКАбфс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Най-сигурно доказателство че БФС са некадърници е това,че сложиха ЦСКА от "В" група направо в "А"! Ако БФС бяха достатъчно кадърни,тази година ЦСКА ще играеше отново във "В" група а не във "А"!
11
0
 
3
 
! Отговори
муспи II преди 7 години
Телевизията спря предаването. На другия ден БФС прави спешно заседание и наказва Берое с изхвърляне от групата - единствен слумай досега в българския футбол. Резултатите от останалите два мача на Берое са служебна загуба 0:3 - цска печели служебно. А резултатът от мача, този мач заради който Берое го вадят от групата, остава какъвто си е бил в момента на терена?! - цска шампион!
10
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Вижте цска как работеше през златната ера на Народната власт. Бяха една точка зад Левски два кръга преди края. Левски имаше мач с Берое там и в София лек, цска имаше лек и последен с Берое. Тогава комунистите бяха уредили жребий, цска да итрае след Левски с отборите, уморени и разочаровани от мача. В издевателски мач съдията държи 1:1 но в края Левски прави гол. Играчите на Берое се нагвърлиха да бият Левски, не реферите че дават гол - те все пак са свои, а играчите. Типичен побой от ци*****а ***
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не цска е в лъжа а съдиите лъжат пет пъти гледах втория гол по явна засада на тия двамата не видях и двамата са напред после що бфс е некъдърно ми такова е то се видя аман
8
1
 
12
 
! Отговори
Рекорд! преди 7 години
В България има най-много цска-та на глава от населението!!!
7
1
 
10
 
! Отговори
Цесекар преди 7 години
Четох, четох и па не разбрах кога ше сипват чорбата?
6
4
 
9
 
! Отговори
крава от микре преди 7 години
Прекалено незаконно обогатилия се футболен безмозъчен бос разби за години цска литекс и чавдар за 5 лв. далавера.
5
8
 
5
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Съдиите се замерят с бомбички, димки, факли, бутилки и т.н. При възможност се наказват справедливо с жесток бой с метални тръби или чукове до безсъзнание. Смърт на мерзавците с черни гащета във футбола!!!
4
4
 
14
 
! Отговори
реалист преди 7 години
АМА ТО ТОЗИ ОТБОР СИ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА
3
1
 
8
 
! Отговори
УЕФА преди 7 години
Голия гъаз на БФС лъска от години толерира правителствени отбори който да представляват България по незаконен път. Три години без ЦДНА, Литекс и Чавдар в евротурнирите.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не им увира главата на тия чорбари!Съдиите не се замерят с монети от 50 стотинки, а с пачки от 5000 лева!Набийте си го в главите, запомнете го веднъж завинаги!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кое цесека? Те три ли са, четири ли са? Не се научиха, че хората от футбол печелят! А при тях, както и при левски - бездънна яма. Само за пари плачат, а не се виждат колко са зле. В същност то армия няма, а те били армейци - ха-ха-ха.