ЦСКА победи с 3:1 Черно море на "Армията"

Със спечелените три точки червените вече са на две от Левски
8 апр 2017 22:00, Екип на Dnes.bg
10
ЦСКА победи с 3:1 Черно море на "Армията"
Снимка: Gol.bg

ЦСКА победи с 3:1 Черно море на "Армията" и записа първа победа във втората фаза на първенството. Със спечелените три точки червените вече са само на две от Левски и второто място. "Сините" обаче са с мач по-малко.

Головете за ЦСКА вкараха Фернандо Каранга и Кирил Десподов в края на първото полувреме и отново Каранга малко преди края. Точен за варненци бе Иван Коконов (77-ата минута).

Трябва да се отбележи, че варненци останаха в намален състав в 60-ата минута след директен червен картон за Траян Траянов. В 75-ата минута втори жълт и респективно червен картон пък получи Борислав Чорбаджийски от ЦСКА.

Като цяло армейците контролираха мача, създадоха половин дузина чисти голови положения, вкараха три попадения и заслужено си взеха победата и трите точки.

От своя страна Черно море изигра слабо първо полувреме, като едва след изгонването на Чорбаджийски тръгна в атака и успя да намали чрез Коконов, но за повече нямаше време, а и в края получиха трети гол.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: черно морецска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Футбола, който играе ЦСКА е много атрактивен и създава много положения. Каранга е много добър футболист и тепърва ще вкарва много голове. Но най-важното е да се работи правилно с Десподов. Това момче в ЦСКА ще развие таланта си и ако се налага за титуляр, след около 2 години България ще има отново своята голяма футболна звезда от ранга на Бербатов, Стоичков или Любо Пенев.
8
1
 
4
 
! Отговори
Пловдив преди 7 години
До коки"Все едно Верея да се прекръсти на Лудогорец-Разград (Стара загора) и може да играе в Шампионската лига."Ама точно това стана ! Лудогорец ползва лиценза на Локомотив Стара Загора ! Иначе нямаше право да участва в Евротурнирите, когато се класираха за първи път ! Но за тях няма проблеми, нали. Както и за Локо Пловдив, Берое Стара Загора, Пирин Благоевград, Ботев Пловдив, Нефтохимик Бургас, Етър Велико Търново, Дунав Русе... Могат да се изброят над 30 клуба , само за последните години.
7
5
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Черно море падна от ЦСКА има ли значение старо ново и т.н. Гонзо отдавна каза че за него това е ЦСКА и това е точно така. Да, нов отбор е но това е ЦСКА.
6
7
 
6
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Етрополе защо иска да са втори когато няма да играят в Европа?! - За вътрешно ползване, двата първи отбора да са турски.
5
5
 
6
 
! Отговори
коки преди 7 години
"Никога не е имало друго ЦСКА......" Абе онова ЦСКА фалира и вече го няма,няма и да го има. Сега вече има два новосъздадени клуба - ЦСКА 1948 и ЦСКА-София (Ловеч-Етрополе).По-автентично ми звучи ЦСКА 1948, отколкото хибридчето на Ганчев и журналята-***. Все едно Верея да се прекръсти на Лудогорец-Разград (Стара загора) и може да играе в Шампионската лига. Приемете фактите чорбета!
4
2
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
ауе, онанимници, фк списареевски плати ли си вересията, или чекаме боце да назначи спонсор??
3
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пак не разбрах - кое цска е победило?
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не е имало друг ЦСКА извън София , така че ЦСКА си е в София с тире или без тире, ей прости г....оведа
1
5
 
10
 
! Отговори
коки преди 7 години
Отбора победител е ЦСКА-София.Стига сте ни натрапвали,че това е онзи ЦСКА, създаден 1948 г. Журналисти-***!