Бонучи: Барса е по-слаб от финала в Берлин!

"Говорих с Верати, който ми каза страховити неща за "Камп Ноу"
10 апр 2017 10:07, Веселин Коларов
1
Бонучи: Барса е по-слаб от финала в Берлин!
Снимка: Reuters

Един от големите лидери на италианския хегемон Ювентус – Леонардо Бонучи, коментира предстоящите 1/4-финални битки с Барселона в Шампионската лига. Двата колоса се изправят един срещу друг утре в Торино, а реваншът на "Камп Ноу" е насрочен за 19 април. Сблъсъкът ще бъде повторение на финала в Берлин през 2015 г., когато каталунците се наложиха с 3:1 и вдигнаха Ушатата.

"Имах щастието, или по-скоро нещастието, да играя в този мач", заяви Бонучи в интервю пред El Pais. "Справихме се добре, но Лео Меси, Неймар и Луис Суарес са сред 10-те най-добри играчи в света. Те имат толкова талант, непредвидими са. В момента Меси играе изтеглен малко по-назад и това означава, че може да ни изненада по всяко време. Що се отнася до Неймар – само погледнете 60 м му спринт на мача Бразилия – Парагвай. Суарес пък не спира да вкарва, много е хитър, но знаем как да го спрем. Имаме опитни играчи в отбрана и защитата ни е по-силна от тази на Барса. В тези сблъсъци, когато головете на чужд терен влияят, силното представяне в дефанзивен план е решаващо", каза още Бонучи.

"Барселона не е толкова силен, колкото беше през 2015 г. По мое мнение, Байерн е най-добрият отбор в Шампионска лига и съм сигурен, че те никога не биха си позволили да загубят с 0:4. Но на "Камп Ноу" ще е тежко. Онзи ден говорих с Марко Верати и той ми каза, че теренът е огромен и на моменти даже не виждаш топката. Но знам играта на Барса наизуст, тъй като съм ги гледал хиляди пъти", завърши Бонучи.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 7 години
И двата отбора имат силни състезатели с черни гащета. Все пак в двете срещи такива ще има Барселона и ще продължи.