Страхотно шоу! Фиго разкри кои звезди идват у нас

Роналдо още не е потвърдил участието си в София
18 апр 2017 21:22, Веселин Коларов
5
Страхотно шоу! Фиго разкри кои звезди идват у нас
Снимка: Reuters

Португалската легенда Луиш Фиго разкри кои седем звезди са му потвърдили участие на благотворителния мач в София на 14 юни. 

Грандиозното събитие се организира от него и Димитър Бербатов, а за него ще пристигнат Христо Стоичков, Райън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс, Гари Невил. Те са поканени от голмайстор №1 на националния отбор на България, докато пред Фиго участие са потвърдили още един куп звезди.

Покана ще получи и четирикратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо, но неговият график е натоварен и не е сигурно дали ще смогне да дойде на стадион "Васил Левски". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До муспиЕ, не се притеснявай. Другото партийно отборче все още съществува и си го поддържа властта. Нали си е о(т)борчето на милицията...
3
0
 
0
 
! Отговори
коки преди 7 години
Историята си е история и никой не може да я промени. Художника обаче не е много в час, защото освен 7:2, има и 7:1, има и 8:0. Това последното обаче е само за архивите, ЦСКА трябва дълъг път да извърви, за да се изправи отново срещу Левски и Литекс/Цска-София.
2
1
 
1
 
! Отговори
художника преди 7 години
Ей това подУЯнци не могат да простят на ЦСКА, защото нито един техен играч не може и никога НЯМА да събере футболния елит в България. За тях единствения кеф е онова 7:2 и го повтарят до втръсване. Явно това им е най-великото постижение в 100г. история. Хахахахааха!!!!!
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бербатката само да не се изхвърля много-много, че да не стане като с оня тюфлeк лани или кога беше.