Реал надделя над Байерн с Роналдо и съдия

Мадридският колос спечели след продължения
19 апр 2017 07:29, Александър Попов
27
Реал надделя над Байерн с Роналдо и съдия
Снимка: Reuters

С позорна съдийска грешка Реал Мадрид успя да отстрани Байерн Мюнхен в титаничния реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Защитаващият трофея си мадридски колос спечели мегасблъсъка на "Бернабеу" с 4:2 след продължения.

Баварците направиха много силен мач и победиха 2:1 в редовното време, но в добавения половин час бяха брутално ощетени от унгарската съдийска бригада начело с Виктор Касай.

Кристиано Роналдо изравни 2:2 от метър засада, която остана незабелязана от реферите и даде начало на скандалния обрат за мадридчани. До края на 120-те минути Роналдо оформи хеттрик, а Марко Асенсио заби четвърти гол във вратата на отчаяните баварци.

В добавка към нередовния гол за Реал Касай изгони доста пресилено Видал от Байерн малко преди края на редовното време. Чилиецът получи втори жълт картон, въпреки че при шпагата си в краката на Асенсио успя да избие топката.

Иначе смелите баварци успяха да победят в 90-те минути след гол от дузпа на Левандовски и автогол на капитана на Реал Серхио Рамос. В крайна сметка Роналдо и съдията Касай нокаутираха Байерн и така Реал продължава защитата на титлата си в Шампионската лига.

В другия мач снощи Лестър и Атлетико Мадрид завършиха 1:1, което бе достатъчно за испанците да се класират за трети път на полуфиналите в последните четири сезона

Всичко за срещите от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
avtogola na ramos ....beshe ot zasada .....ama ne q sviri
24
2
 
5
 
! Отговори
РККА преди 6 години
още при 0 на 1 съдийчето почна да вади картони на баварците за некви си 20 минутки 4 жълти,червения пък бе направо пародия и явно на оперативката след редовното време подробен инструктаж получиха и страничните да замижат с едно око а с другото да гледат на криво...
23
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм за Реал, но тези, които говорят за съдията, да кажат с ръка на сърце дали Видал не трябваше да бъде изгонен още в началото на второто полувреме за фал срещу Иско и дали при втория (авто) гол за Байерн Левандовски и Мюлер не са в засада. При 1:1 и с човек повече може би Реал щеше да е решил мача далеч преди засадите...
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално да бият като там е най-скъпо платения футболист , всичко е Пари и Реклами профи Футбола е само гонки на Стадиона
21
5
 
6
 
! Отговори
Viva Atletico преди 6 години
Белите араби които си махнаха кръста от емблемата за пари, били Байрям Мюмюнен с гол от засада, голям праз....
20
4
 
9
 
! Отговори
до: всички идиоти преди 6 години
Ти критикуваш Баварците имам предвид Байерн Мюнхен да но те са най-добрия немски отбор и стоят на 1-во место в класациите , така че те си остават най-добрите в Германия
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С копи-пейст става много лесно да копираш готови Текстове от Gol.bg
18
11
 
6
 
! Отговори
aman ot faschagite преди 6 години
Bravo na Ronaldo. Arogantniste bavarzi si go tarseha i zaslugiha!
17
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Измислена зассада срещу Левандовски около 65 минута при която излиза сам срещу вратаря. Спестен червен картон на Каземиро. Несправедлив червен картон за Видал. Два решаващи гола от засада. То като в А група стана.
16
22
 
10
 
! Отговори
РЕАЛ ОЛЕ ОЛЕ преди 6 години
Абе кви смели баварци бе смешницииииииииии Те вкараха само един гол ?!?!?! Ако нямаше автогол пак щяха да са в киреча!Роналдо и Реал са най-големите, кривите швабчета ДГД!!!!
15
5
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Защо цитираш 6:3? Поредицата от съдийски гаври дойде при 3:3 и това обърна мача. Огромно браво на Байерн. Вчера победиха Реал на Бернабеу (за статистиката остава резултата от редовното време), а и Реал са също страхотен отбор! И без съдията, вероятно щяха да победят
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И след всичко случило се, феновете на Реал твърдят, че всичко е наред. Дотолкова са свикнали със съдийския комфорт.
13
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдийската преднамереност премина допустимите граници снощи и отвращава неутралните фенове. Реал игра страхотно (най-вече през първия мач), но причината да продължат бе съдията!
12
7
 
24
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Най-смешните, жалки и съдийски отборчета са Реал и Барса. При обективно съдийство и двата отбора не биха се класирали на този етап от турнира. Най-добрите отбори в момента са Ювентус, Байрен Мюнхен и Атлетико Мадрид.
11
3
 
17
 
! Отговори
питащ преди 6 години
някой може ли да каже за третия гол, нямаше ли засада? двама, Марсело и Роналдо, къдравия му подава зад защитата?
10
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешни са такива статии и коментари. Може би Реал трябваше да победи с 20 на 5, защото изглежда това 6 на 3 не е достатъчно, за да се убедим в разликата между класите. Байерн трябва да са благодарни, че имат вратар като Нойер. Ако беше някой друг на вратата, резултата наистина трябваше да бъде 20 на 5.
9
5
 
22
 
! Отговори
До N7 преди 6 години
"В цяла Европа коментарите са" - браво ставаш за политик.Пак ти пиша гледай репортажа на Youtube, на английски е. Коментатора казва, че има фаул на Казимир срещу Видал. Видал не играе отзад, а встрани и играе за топката.По принцип отдавна не гледам футбол. И в други спортове има съдийски грешки, но това съдията да има толкова решаващо значение за развоя на мач не знам в нито един друг спорт. Би трябвало да дадат шанс на треньорите да оспорват с видео съдийски решения.
8
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалки Реал и Барселона - така не се прави - това не е футбол - Байерн е класи над белия катун - в двата мача брутално смазан от ...съдиите и УЕФА
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е то. 2 измислени дузпи в двата мача не стигат за повече от продължения.
6
17
 
12
 
! Отговори
До N5 преди 6 години
В цяла Европа коментарите са, че фаул има и картона се дава заради самото взлизане отзад и опасността от тежка контузия при контакт, вие тука ми слушате пристрастните коментари на най-слабия коментатор в БГ, Касабов, който от време оно си е фен на немския футбол! Иначе да, засада имаше при 2-рия гол.П.С. Казвам го съвсем безпристрастно като фен на английския футбол.