Рашфорд спаси Юнайтед, прати ги на 1/2-финал в Лига Европа

Драми с продължения в мачовете снощи
21 апр 2017 08:44, Александър Попов
5
Рашфорд спаси Юнайтед, прати ги на 1/2-финал в Лига Европа
Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед успя да се класира за 1/2-финалите на Лига Европа, след като надви белгийския Андерлехт с 2:1, след продължения, в среща-реванш от 1/4-финалите на турнира, която се игра на "Олд Трафорд".

В редовното време срещата завърши при равенство 1:1, като домакините първи стигнаха до попадение след гол на Мхитарян в 10-ата минута, но гостуващият тим изравни в 32-ата.

Победното попадение при продълженията бе дело на Рашфорд в 107-ата минута и така той се превърна в герой за тима си и го доближи само на две срещи от големия финал. Общият резултат в полза на Юнайтед след двата мача е 3:2.

По време на минутите до края на редовното време Юнайтед пропусна няколко отлични шанса да стигне отново до аванс, но ги пропиля с лекота. Все пак обаче успя да стигне до своето.

В другите мачове също имаше драма. Лион победи Бешикташ след изпълнения и дузпи, след като губеше с 1:2 в редовното време. Шалке също заличи два гола преднина срещу Аякс и стигна до продължения. В тях поведе с 3:0 срещу останалите на терена 10 футболисти на холандския гранд, но в крайна сметка отпадна, след като допусна два гола във второто продължение. Генк и Селта завършиха 1:1, което беше достатъчно на испанците да стигнат до полуфиналите.

Всичко за мачовете в Лига Европа четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
дд преди 6 години
А ти ли си голям бе мишок .
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GGMU Жалкото отборче тая година има два трофея вече. Този ще е третия.Големите Барса , Ливърпул, Арсенал, Сити - най вероятно ,ще останат с 0 :) Не е важно къде играеш , а дали го печелиш. За това някой сте малки , а други Седат със златни букви в историята !
3
4
 
6
 
! Отговори
Ваньу преди 6 години
Жалко отборче с жалко треньорче!
2
1
 
13
 
! Отговори
д преди 6 години
Мауриньо иска да влезе в ШЛ през прозореца.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тези резултати някой жъне яко лев , все такива изсмукани от пръстите