В Германия бесни! Съдията от мача с Реал в ресторант в Мадрид

В Mesоn Txistu се черпят шефове на "кралския клуб"
Обновена: 21 апр 2017 10:18 | 21 апр 2017 09:53, Веселин Коларов
18
В Германия бесни! Съдията от мача с Реал в ресторант в Мадрид
Снимка: Reuters

Унгарският съдия Виктор Касай, който опорочи 1/4-финалния реванш от Шампионска лига между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен (4:2 след продължения), отново се оказа в центъра на вниманието.

След края на спектакъла на "Сантяго Бернабеу" той и бригадата му бяха забелязани да отиват на вечеря в луксозния ресторант Mesоn Txistu, където традиционно се черпят шефовете на "кралския клуб". Снимки от посещението на Касай и помощниците му заляха социалните мрежи, а това предизвика сериозен гняв в Германия. Фотосите са направени от журналиста от Sport1 Кристиан Ортлеп.
 
Както е известно, реферът изгони пресилено Артуро Видал за втори жълт картон в заключителните минути на редовното време, за капак в продълженията зачете два гола на Кристиано Роналдо от 100%-ви засади.
 
По този начин Реал се класира на 1/2-финалите в Шампионска лига, където днес ще научи своя съперник. Там са още Атлетико Мадрид, Ювентус и Монако.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
do TROQ преди 6 години
juve nqma kak da plati poveche zashtoto italiancite sa kato germancite , razlikata e samo v po goreshtiq im mantalitet , a i rim ne obicha da dava no obicha da vzima ;)
16
0
 
5
 
! Отговори
Троя преди 7 години
Нищо ново под слънцето. Преди няколко кръга в "La Liga" реферите си тръгнаха със сакове на Реал направо след мача,след като заклаха другия отбор! (... един Господ знае какво е имало вътре в тях!) Нищо чудно сега след финала на ШЛ,на съдийската бригада направо да им връчат ключове за жилища в Мадрид. Освен ако не стане чудо,или Юве плати повече от тях!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фен сьм на Реал Мадрид, но това недопостимо сьдията да е вечерял заедно с кралете на белия балет!
14
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две измислени дузпи вече за никъде не стигат на немската машина. И футболът им е като колите - само празни приказки и високи цени.
13
0
 
12
 
! Отговори
11 преди 7 години
Тия от Дебелия Балет, който ги фане в следващия кръг, ще им надуе щушоните.
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещата са очевадни.Само че след констатациите нещата така ще си останат.Да не мислите че Байерн ще раздуха случая и ще се бори за преиграване?Нямат тази смелост,ще си наведат главите все едно нищо не е станало,както правят когато ислямистите заливат германия.Даже треньора им каза че съдията ги е заклал,ама било без умисъл.А иначе Байерн печелеше мача ако не бяха изгонили Видал.Отделно на един бразилец от Реал му спести съдията два червени картона,трябваше да го изгони много преди Видал!
11
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И без съдията Реал бяха класи над швабите. Ноер спаси поне 5 гола .... можеше да е още по тежко.Факт е че садиийте правят 2 години много слобо ръководство. Това трябва да доведе, до вкарването на технологиите !
10
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имах колега в службата, който ходеше да свири мачове във "В" групата. Та го питах колко струва един селски мач, той каза че обикновено шише ракия. Веднъж дойде пребит на работа в понеделник. И му викам струваше ли си заради шише ракия да те посинят целия? Ами те вика тези дето ме пребиха си прибраха обратно и шишето.
9
21
 
8
 
! Отговори
Плавник преди 7 години
Аз пък не мога да разбера защо Виктор Касай да не може да вечеря в Meson Txitsu? Да не би да е бил на една маса с шефовете на Реал? Или на съседни маси? Трябва ли да има забрана да се посещават определени ресторанти, когато си бил съдия на мач в същия град? Ако мачът беше в Мюнхен, щеше ли да е скандално да вечеря в ресторанта, където обикновено се черпи Румениге? Журналистът на Sport1 разбира се, си е свършил работата. Повече импресии за медията му и е разпалил емоциите на феновете.
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който има парите той поръчва и музиката. Покупката на съдии в процес който съществува от много години. Има хиляди начини а и парите не миришат. Получил е тлъста сума, защо да отказва, решил си е проблема. Кой богат клуб няма влияния във футбола? А футбола е бизнес за милиарди. Вижте и у нас. Отново съдията не свирил 2 засади за ЦСКА ще свири мача с Лудогорец. Гела се е погрижил отново но този път феновете на ЦСКА ще покажат какво мислят. И няма кой да ги спре. Неговата алчност и наглост са безгр
7
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера германците какво искат от гласоподавателя на Орбан господин Касай. Та то за тези хора най-нормалното нещо е да се продадеш, па било и за една лукнсозна вечеря и няколко пачки евро в добавка. Важен е крайният резултат, честността е за възвишените хора.
6
2
 
8
 
! Отговори
да ви пикая на сайта преди 7 години
Алоо ретарди gol.bg и dnes.bg са в една медийна група, нормално да има еднакви текстове.
5
2
 
4
 
! Отговори
Кольо преди 7 години
Алоо ретарди gol.bg и dnes.bg са в една медийна група, нормално да има еднакви текстове.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ САЙТ СЪЩЕСТВУВА НА БАЗАТА НА КОПИРАЙ-ПОСТАВИ
3
3
 
7
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 7 години
материала на Gol.bg
2
8
 
13
 
! Отговори
Румен иде преди 7 години
Не са могли да открият бирария с вурстове в центъра на Мадрид и се е наложило с погнуса да седнат в ( представяте ли си,ужас!) испански ресторант.
1
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога беше мача кога си трагнал да коментираш