Левски взима европейския шампион Марсиал

Предложиха на "сините" изключително атрактивен играч
25 апр 2017 09:48, Веселин Коларов
6
Левски взима европейския шампион Марсиал
Снимка: Reuters

Левски може да осъществи изключително атрактивен трансфер. 

На „сините" е предложен френският защитник Йоан Марсиал. В момента той защитава цветовете на втородивизионния Троа и не се представя особено впечатляващо. Визитката на футболиста обаче е невероятна. 
 
Той е европейски шампион с Франция до 20 години през 2010 г., когато е в състава заедно с днешни суперзвезди като Антоан Гризман и Александър Лаказет. На финала „петлите" успяват да победят Испания.
 
Това обаче дори не е най-интересното, което може да се каже за него, пише „Меридиан мач”. По-любопитното е, че Йоан е брат на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. Той е по-голям от него, като в момента е на 25 години.
 
Роденият през 1991-а година играч е защитавал цветовете на Бастия, Брест и Троа в кариерата си, но в последно време е изпаднал в дупка и играе във втория тим на французите през тази пролет. Точно затова ако „сините" решат да го взимат, ще могат да го направят без пари, макар футболистът да има договор до 2018-а година.
 
Контактът между Левски и футболиста е осъществен от популярния у нас мениджър Мустафа Майез, който доведе на „Герена" играчи като Аймен Белаид и Мехди Бурабия. 
 
Очевидно обаче „сините" ще вземат решение за трансфера на по-късен етап, тъй като в момента имат доста играчи на поста централен защитник. Сърджан Лукин все още не е преподписал, докато Симон Сандберг е нежелан, а всичко това може да отвори място за нов играч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами що не вземат напримиер Луиш Фиго, беше тези дни в София, дори и на тези години е супер добър, по-добър е със сигурност от Краев
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Играел във втора дивизия на Франция, ама и там не се представял добре, ама иначе е много атрактивен.
3
3
 
0
 
! Отговори
чобаняга преди 6 години
Да им е честит поредния анонимник! После чакай публика...
2
3
 
2
 
! Отговори
nqkoi преди 6 години
Всички новини свързани с Левски след оттеглянето на Спас Русев, са в стил очаквайте невероятно и розово бъдеще за клуба. Реално обаче, се случи иск от страна на Станимир Стоилов и излизането на единствения спонсор на отбора. Какво ще се случи догодина ако Виваком спре да налива средства, изпадане във В група и анатемосване на държавата ли как едва ли не тя е виновна. Като не си плащал на бюджета години наред, какво очакваш, опрощаване ли (по давност ако е възможно).
1
3
 
3
 
! Отговори
Любо преди 6 години
Изпаднал в дупка какво значи ? Че обича *** , бело и пиене 24/7 ?