ЦСКА-София с победа, разгроми Левски с 3:0

"Червените" шокираха съперника с два ранни гола
Обновена: 29 апр 2017 19:46 | 29 апр 2017 19:24,
62

Снимка: Булфото

ЦСКА-София разби Левски с 3:0 в дербито на Първа лига. "Червените" направиха ударно начало и с два ранни гола на Асенио Нунеш (2) и Кирил Десподов (6) шокираха съперника.

"Сините" въртяха и сучеха схемата, мъчиха се в атака, но така и не успяха да отвърнат на предизвикателството, а след почивката дори допуснаха трето попадение, дело на Фернандо Каранга след центриране на Десподов.

ЦСКА-София можеше и да бие с по-голям резултат, но не си вкара опасните контри към края на мача.

С победата двата отбора се изравняват по точки (56) на второто място в класирането, изоставайки на 13 точки от лидера и почти сигурен шампион Лудогорец.

Четете още спортни новини в Gol.bg



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: дербиЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФактФакт е, че Подуяне играе с Етрополе.
44
3
 
1
 
! Отговори
Лудогорец преди 6 години
Това ще остане на ЧорСКА: нека се утеши с победа срещу Левски,че титлата е абонирана за нас!
43
4
 
6
 
! Отговори
FAKT преди 6 години
ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, същата Д.С., която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА тип Белене . # България е член на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия В. Д., който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две
42
1
 
4
 
! Отговори
Бултрас преди 6 години
И двата отбора имат по 2 милиона фенове,а на стадиона по-малко от Дунав Русе.
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Историята на ЦСКАРогач, нали и вас Батков ви създаде. Регистрира си изцяло нов отбор и феновете веднага го припознаха. Припознаха всъщност паричките на евреина Чорни. Затова играхте с емблема на лопата, а не с истинската /не че и тя е толкова хубава/.Не, че това е важно. Важното е, че вчеря бях на стадиона, подкрепях си отбора и ебааме кравите, както си повелява традицията - 0:3. И ми е през дедуя дали разпорените крави признават ЦСКА или не.
40
11
 
5
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 6 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.
39
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че, говедата искат ЦСКА да ги няма си и техен проблем. ЦСКА го има , защото има собственик истински Цесекар и фенове виждащи кой работи за ЦСКА и кой против него.А че ЦСКА ще става все по-силен е ясно на всеки. Миналата година купа от В група сега с изцяло нов отбор второ-трето място не е малко.
38
8
 
7
 
! Отговори
Румен преди 6 години
У нас само Лудогорец прави някакъв футбол и изкарва пари от това. Добри пари от УЕФА. Всички други правят само простотий и скандали. И вместо да си оправят отборите и играта са обърнали първенството на място за размятане на лъжи и обиди. А играта им е обидна за публиката. Атракцията вече не е на терена а по трибуните. Малко опасна,но атракция.
37
7
 
3
 
! Отговори
За 41 преди 6 години
На кой свят живееш?! Или можеш да броиш само до 2. Като направите някога да преминете квалификациите на УЕФА може да вирнете малко нос. Сега се скрий някъде в гората около Армията.
36
4
 
11
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Който си купи името той е цска. А великия ти квартален ти'м/бивш ведомствен отбор на Народната милиция/това лято ще се бори с фалита. Да видим кой ще купи вашето име. Вероятно бащицата Пеевски.
35
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левски отнесе плувката, не цели три а можеше и шест. Цесекарите ги пожалиха. Пълна трагедия са левскарите! Бий за да те уважават! От Герена се чува вой, плач, скимтене. Да не се притесняват, да свикват, пак ще ги бият. И на Герена си ги тепат който ги 'фане. Му-ха-ха.
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦСКА че умира вече доста пъти (после изникват някакви производни) е така, но че Левски в момента е гола вода си е факт. Въобще глупостите на Герена не спират, там шоуто продължава. Превърнаха един отбор с традиции в селско отборче. Напълниха отбора с някакви чужденци, които си подписват договори и с право си искат парите. Дреме им Левски къде е в таблицата. На Герена от години нямат елементарна концепция за футболната игра и се рие постоянно едно и също. Изгонихте Гонзо, изгонихте Кокъла и т.н.
33
33
 
5
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
32
25
 
8
 
! Отговори
1948-2016 преди 6 години
ЦСКА умря. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари
31
5
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Кажи на твоя приятел си *** мaйкaтa, и да пита кой е баща му!
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С "тирето" у дуппето.
29
4
 
29
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
един приятел пита кво стана с задълженията на леевски
28
37
 
9
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Няма я тръпката Левски да играе с ЦСКА. Сега Левски срещу Чавдар (Етрополе) и бивш Литекс няма нищо общо с останалото в историята вечно дерби. От дербито остана само гoлямата прoстотия на МВР да блокира половин София неясно защо. Не стига, че бяха затворили бул. Евлоги Георгиев, ами си бяха паркирали колите на жандармерията по задръстения заради това булевард Цар Освободител (Руски).
27
1
 
6
 
! Отговори
=== преди 6 години
До муспи E знам, че боли *** си свикнал - тва че два пъти сме те пропуснали - не значи, че сме те отписали - с.е.к.с.а. тепърва предстои.......
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаме резерви нямаме и треньор и следващият сезон пак ще се борим с Динамо за второто място.Аз не виждам как С Белчев ще вдигне класата на отбора след като той няма класа и самочувствие а имаме ЛЮБО ПЕНЕВ,Стоичков да се задейства ако милее и иска да надгради щот днес не можахме да унищожим труп,нямат идея как се прави контра,бавят подаванията,липсваха млади българи при смените щот смените бяха провал