Лукин, Костадинов и Де Нойер... Левски заличава триото

На "Герена" има още двама футболисти с из­тичащи контрак­ти
5 май 2017 13:30, Веселин Коларов
9
Лукин, Костадинов и Де Нойер... Левски заличава триото
Снимка: Bulphoto.com

Левски ще доиграе сезона без три­ма от основните си футболисти, научи "Меридиан Мач". Става дума за защитника Сърджан Лукин, халфа и на­ционал Георги Костадинов и хо­ландеца Джереми Де Нойер. Трима­та са с изтичащи договори и на този етап отказват да ги подновят, въпреки солидното желани­е на ръководството. Това трио беше сред титулярите в дербито с ЦСКА-София, завър­шило с катастро­фална загуба с 0:3.

От "Герена" разкриха, че то­ва най-вероятно ще бъде последни­ят мач на Лукин, Костадинов и Де Нойер, които срещу Черно море ще бъдат забити на пейката. Единствено последният има шанс да получи амнистия.

Де Нойер има има срок до края на настояща­та сед­мица да даде окончателен отговор за новия дого­вор. Шансът той да каже "Да" е мини­мален, но все пак го има. Ако Де Нойер преподпише, ще остане сред титулярите, пише "Тема спорт".

На този етап Луки и Костадинов са без никакви шан­сове да се завърнат в основния състав след като категорично са отказали направените им предложения за нов договор. Шефовете няма да им правят нови офер­ти. Спортно-техни­ческото ръководст­во на Левски в ли­цето на Даниел Боримиров и Нико­лай Митов са наяс­но, че решението да зачеркнат Кос­тадинов, Лукин и Де Нойер ще ги затрудни много, защото на "Герена" няма голям избор от футбо­листи. Двамата обаче са на мне­ние, че предпочи­тат да залагат на футболисти, които мислят за Левски и за изявите си със синята фланелка, а не само за трансфер.

Към днешна дата на "Герена" има още двама футболисти с из­тичащи контрак­ти. Това са Анто­нио Аниете, чий­то договор също е до лятото, и Бо­жидар Краев, който има контракт до края на календарната година. "Сините" шефове още не са предлагали на испанеца да остане и през следващия сезон и не се очаква това да стане. Аниете обаче няма да изпада от състава, защото той иска да остане на Герена за разлика от зачеркнатото трио. Божидар Краев е получил предложение за нов контракт, но все още не го е подпи­сал. Младокът ще има срок за това да края на сезона, а ако не преподпише дотогава, "сините" ще се опитат да го продадат по време на паузата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
екстра преди 6 години
Много правилно . Левски се опитва да не фалира , а некви самозабравили се футболистчета искат по 15 к евра заплати.Да си ходят и без тях можем да финишираме 2ри - 3ти :) Да махат и *** също ... , че Тройчо и Лупи вече показаха как се фалира отбор с ментета и комисонни без да имаш пари да си го позволиш :)
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какъф цска става дума дайте и на ЛЕВСКИ 50 МИЛИОНА и ще има резултат.
5
5
 
9
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Догодина Левски ще се търкаля в долната половина на таблицата е по догодина ще последва примера на ЦСКА и ще се озове във В група!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щели да играят хора, които искат да играят за Лефски!? То, едно е да искаш, друго да имаш умения.
3
3
 
9
 
! Отговори
Левски преди 6 години
КАКТО КАЗА ТОМИСЛАВ РУСЕВ, МОЖЕ ДА БЪЗИКАМЕ ЧОРБАРИТЕ, НО ЦСКА НАЙ-НАКРАЯ НАМЕРИ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО РАЗБИРА КАКВО Е ЦСКА И БИЛ ЧАСТ ОТ ТОЗИ СПОРТЕН КЛУБ. ПРИ НАС СЪС СПАС НЯМА ДА СТАНЕ РАБОТАТА. ТОЙ ОБИЧА ДА ХОДИ ПО МУЗЕИ, НЕ ОБИЧА ДА ИДВА НА СТАДИОНА.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там където Сикаджията е помагал, резултатите са такива.
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напротив - няма да ги затрудни,а ще ги улесни,защото ще играят хора,на които им се играе за Левски! Особено Костадинов няма да им липсва изобщо!