Левски бие шута на "мръсната дузина"

На "Герена" се разделят с куп (12) ненужни футболисти
30 май 2017 11:07, Веселин Коларов
17
Левски бие шута на "мръсната дузина"
Снимка: Bulphoto.com

Невиждана чистка се задава на "Герена". Според информация на "Меридиан Мач" Левски иска да се отърве по време на паузата от цели 12 футболисти от сегашния състав.

Толкова са играчите в черния списък на ръководството, а от тях поне 10 ще си тръгнат. За вакантните две места на "Герена" ще се борят четирима футболисти, които играят на сходни позиции. Става дума за двойките Александър Др. Александров/Димитър Пиргов и Бабатунде Адениджи/Франсис Нар.

Черният списък на "Герена" се разделя на няколко дяла. В първия са футболистите, на които договорите свършват в края на сезона. Там са Джереми де Ноойер, Георги Костадинов и Сърджан Лукин, които отказаха да подновят контрактите си, и Антонио Аниете, не получил предложение за нов контракт. Шведското недоразумение Симон Сандберг, Антон Огнянов и Амаду Сукуна са в групата на футболистите, за които на "Герена" са преценили, че нямат качества за Левски и трябва да си тръгнат. В съвсем отделна графа влиза Божидар Краев. Младокът има договор до края на годината и отказва да го продължи.

Заради това "сините" ще направят всичко възможно, за да го продадат по време на паузата. Мениджърът на играча Джон Ингълс е гарантирал, че ще на мери добра оферта, но това не значи със сигурност, че ще се стигне до сделка. При всички положения обаче Божидар Краев няма да играе за Левски през следващия сезон.

Ако не бъде продаден, той ще бъде забит на пейката до края на договора му, както стана с Георги Костадинов и компания. "Сините" шефове се готвят да направят мащабна селекция, с която да компенсират изгонените. Очаква се отборът да се подсили с двуцифрена бройка футболисти.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От селски отбор, какво да се очаква освен селяния.
15
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
нещо напишете за на стойчо бебетата. и печатете генерал вазов на гащетата, че сеBало ...
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подуяне е пръкълнато място.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ги пратят в а окръжна нов правилник не съм левскар но това е за всички които не играе у а окръжна да види като изгладнее за кинти ще почне да играе
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Довиждане довиждане довиждане
11
0
 
6
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
До АнонименАбе аланкуолу, кой ги доведе в отбора тия момчета ? Те с такъв мерак идват, а след 5 мача не им се играело. Да понесе отгорност този, който е видял в тях нещо повече от юношите дето се разпиляха по страната.
10
2
 
12
 
! Отговори
Божидар преди 6 години
"Очаква се отборът да се подсили с двуцифрена бройка футболисти." Тоест ще засадят поредната горичка дървета в Левски.Аман от ***, подменят половината отбор, и после се чудят защо вече дори вечните втори не могат да станат.Текущо в България качествен футбол се прави само в Лудогорец, и в Дунав (където обаче бюджета е ограничен). Навсякъде другаде наливат пари от пусто в празно, и върват към поредният фалит.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ха, "шведското недоразумение". виновен им бил шведа. то цялото ръководство и какво ли не на Герена е едно голямо недоразумение, че този младеж им бил най-крив. а другите сигурно са звезди поне за Реал Мадрид, начело с Краев.
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде отиде Българския футбол? Когато беше Бай Тошо, простичък човечец, с 8 клас, биехме Италия, Франция, Англия и т.н. Дойде Демокрацивта и започнаха далаверите с вносните футболисти, всякакви, с една цел, да се крадат много пари. Пример ЦСКА, Стойчо Младенов. Идва незнаен чер:ньо, договор, разтрогва, получава обезщетение, дели го с някой тук, до следващия. Дойде Киро Гела, купи БФФ, съдии, накупи само бразилски миганьори, руши всичко за да е все първи. Левски изритаха десетки млади таланти.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм от Левски но спорта футбол не се прави така. Кой събра тези футболисти и днес ще ги гони?Кой създаде това напрежение в отбора, което ужасно им пречи?Това бе Гонзо. Кой бута недоразумението Краев, толкова безпомощен срещу ЦСКА? Напрежението вилнее в този отбор от години.И администрацията има участие.А феновете им забиха отбора направо в нищото с това събличане!И ще искат следващият мач да играят без да треперят, че ще бъдат бити!Не са виновни играчите а т.н.Ръководство което няма стратегия
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A браво! Направо нямам думи това недоразумение Адениджи ще го оставят ли? Ами той на мач изпуска по толкова положения колкото пръсти има на ръцете и краката ..... Вкарал 7 гола или там колкото бяха .... Ами то и доста халфове имат по толкова ..... От нападател се иска да вкарва не да опропастява това което са изработили колегите му...
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евалла на бай Спас, ще успее да затвори "Лафка"та, за кеф на цяла България.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е чистка, просто на кадърните играчи не им се играе в Левски и всеки гледа да избяга.
3
0
 
38
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 6 години
Не футболистите да гонят - а ръководтсвото, директори, наркомани-фенове и наркодилърите.Това от много време не е Левски
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Цецо За България селекцията няма никакво значение!Местата се редят в някоя кръчма !
1
0
 
34
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
За мащабна селекция са нужни пари! Откъде ще се вземат тия пари??? Струва ми се, че селекцията отново ще бъде доста постна, пак ще вземат разни дръвчета за без пари...