Левски скочи на БФС заради баража за Лига Европа

"Сините" искат да бъде приложен правилникът на УЕФА
1 юни 2017 14:07, Веселин Коларов
35
Левски скочи на БФС заради баража за Лига Европа
Снимка: Bulphoto.com

Левски настоява БФС да обяви час по-скоро правото на клуба да участва в Лига Европа без бараж в неделя срещу Верея.

"Сините" обясниха в съобщение на клубния уебсайт, че футболният съюз е длъжен да спази собствените си нормативни актове, а според тях Левски заема мястото на ЦСКА-София, който е новосформиран клуб и няма право да играе в европейските клубни турнири. 

"С приключването на последния кръг на Първа Професионална Лига, ПФК Левски АД се обърна официално към БФС по повод обявената от футболната централа официална информация, че класираният втори отбор в ППЛ не получава от УЕФА лиценз за участие в европейските турнири, защото не изпълнява част от критериите. Клубът настоя БФС да приложи правилника на УЕФА за участие в турнира Лига Европа, както и собствените си нормативни актове и да обяви официално правото на ПФК Левски АД да участва директно в европейския турнир", пишат от клуба.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве цини говееда прости....Ясно и точно е разписано в правилника, че третия отбор играе бараж!!! Кое не ви е ясно, *** говедааа?
7
3
 
13
 
! Отговори
Агент Николай преди 6 години
Точно така, браво! Купите да ги изпращат по куриер в Подуяне.
6
1
 
16
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До Агент Николай-Даже и на тия финали не трябва да играе , а победите да му се дават служебно....Щото а е играл,а е паднал...
5
2
 
21
 
! Отговори
... преди 6 години
Епа не знам ама знам, че отбор дето уж гранд дето уж разбираш ли най-добрия пък го е страх да изиграе един бараж, ми за къв ми е този отбор в лига европа!!!??? По-добре да си стои тука и да си рупа тревица по все още зелените пасища и да не се напъва да се пиша за футболен отбор! *** те свикнаха вече така по давност или милост да влизат в тия европеиски турнири и така!
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скок, подскок, скок, подскок искаме да играем в групите на ЛЕ. Говеждото нахалство няма край!
3
6
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Левскарите се страхуват от Верея че може да бъдат победени.Ми като са толкова слаби какво ще търсят в европейската лига и там да посрамят българския футбол.
2
4
 
18
 
! Отговори
Агент Николай преди 6 години
"Лафка"-Сф трябва да играе само финали, за всички купи на Земята и останалите земни кълбета. Щото са много убави!!! НЕЗАБАВНО !!!
1
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия вече ги е страх и с Верея да играят ... ужасТ!