Ас на ЦСКА-София припаднал преди допинг проба

Георги Китанов е трябвало да бъде тестван след боя над Левски
2 юни 2017 10:07, Веселин Коларов
19
Ас на ЦСКА-София припаднал преди допинг проба
Снимка: Bulphoto.com

Вратарят на ЦСКА-София Георги Китанов е бил сред играчите, които е трябвало да дадат допинг проба след дербито с Левски (3:0), твърди "Меридиан Мач".

Дали заради новината, че е изтеглен от жребия за контрола, или от силната емоция заради успеха, националът е припаднал в банята на стадиона, при което е контузил главата си.

Известно е, че Китанов бе закаран веднага с линейка до болницата, където раната му е била зашита с няколко шева. Заради инцидента той е бил заменен от свой съотборник на проверката. 

Китанов не игра срещу Дунав, тъй като получи по-голяма почивка, а и е част от националния тим за световната квалификация с Беларус.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
7
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Все още няма отбор на име ЦСКА.... всичко е Ловеч, Етро-поле, 8 милиона и т.н......
15
10
 
5
 
! Отговори
187 преди 6 години
хахаха, абе лепилари мозАчни. може ли да ми обясните за какво му е на вратаря да се допингира? и за какво му е да се допингира, при положение, че нямахте удар във вратата?
14
7
 
5
 
! Отговори
kelesha преди 6 години
Уефскарите не спират да пишат глупости във всички теми за ЦСКА последните няколко дни. Може би ги е яд че пак сме пред тях. Предлагам да им подарим медалите и купата за второ място-те ги колекционират. :)
13
6
 
6
 
! Отговори
Каквото и да е това преди 6 години
До Цска умрятимче, но от 10 мача 8 пъти големите от ГЕРЕНА гризнаха дръвцето при това последните два пъти по "пълна програма"
12
1
 
6
 
! Отговори
Анаболий Стероидоф преди 6 години
Ту мъч кофеин е взело спортистчето !
11
1
 
13
 
! Отговори
Уен Науен преди 6 години
Представям си как стои под душа с лице към стената, замижал, удрайки молитва и в следващия момент засилва глава към стената...Дострашава го и се чуква леко...събира пак сили нацепва се да пусне кръв и оаква пода...натам вече е ясно
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не са му взели проба в болницата? На легло им е отишъл, требело е само да му земат кръв, да го бацнат как'т се вика! Ясна е работата. Допингувал е младежът!
9
15
 
3
 
! Отговори
88 преди 6 години
Тук не пише нищо за жaлkата cган от подуене, така че наркоманчеmama да мълчат. По-добре да подготвят пръчките за бой и събличане след мача в неделя. Разберете, от тук нататък минимума е 3:0. Смешници!
8
3
 
15
 
! Отговори
1948-2016 преди 6 години
ЦСКА умря. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари
7
5
 
16
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Ми то си е точно така.
5
0
 
6
 
! Отговори
Йохан Йохансон преди 6 години
Толкова сте жалки !
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
:)) егати схематаспирате ченге, подава ти дрегер, от вълнение припадаш, констузваш си главата и някой по желалние духа вместо теб :) тая новина точно така ми прозвуча
3
2
 
15
 
! Отговори
Koko преди 6 години
Не RED ANIMALS а PARTY ANIMAL е имало май с разни забранени субстанции.
2
4
 
29
 
! Отговори
КВО????? преди 6 години
"Заради инцидента той е бил заменен от свой съотборник на проверката."????Ако ме хванат да карам пиян, мога ли да се сменя с някой на дрегера?Кой ги гледа тея въобще!?
1
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Номера, за да скатае и скрие гнусната истина, че е на допинг! Ах, колко е жалко да си ЦСКА-р... то вече такъв отбор няма обаче, има Литекс-София!