Зидан повече от доволен: Пренаписахме историята!

Ювентус играха добре, призна треньорът на Реал Мадрид
4 юни 2017 10:45,
7
Зидан повече от доволен: Пренаписахме историята!
Снимка: Reuters

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе повече от щастлив, след като изцяло пренаписа историята на Шампионската лига с неговия отбор.

След като спечелиха финала с 4:1 срещу Ювентус, "кралете" станаха първият тим, който успява да защити отличието си след промените в турнира през 90-те години на миналия век.

Още по темата

"Щастливи сме, защото никой не бе правил нещо подобно до момента. Работихме усилено, за да стигнем до този дубъл", обяви той по време на пресконференцията след мача.

"Когато работиш в такъв страхотен клуб и с такива страхотни играчи, тогава можеш да постигнеш невероятни неща. Играхме срещу много силен отбор, какъвто несъмнено е Ювентус и наистина страдахме много през първото полувреме. След почивката обаче бяхме по-добри от противника и действахме по-агресивно. Като цяло напълно си заслужихме победата и трофея", заяви треньорът на Реал Мадрид.

"Не мисля, че това, което постигнах ме прави някакъв гений. Аз просто имам голяма страст към футбола и преди всичко работя в един невероятен клуб, в който мога да разчитам наистина на играчи от висок калибър. Дали ще остана? Нека да си почина и да се позабавлявам, а след това ще видим".

"Ювентус също игра заслужено на финал като нас и макар да загуби, този тим винаги ще бъде в сърцето ми", призна Зидан.

За още новини от света на спорта - четете Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦСКА и ЛЕВСКИ и Киро мастиката не може да ги направи шампиони
6
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Реал Мадрид са едни от главните виновници за падението на футбола в наши дни...Какво гледаме всяка година - Реал, Байерн, Барселона, Челси, Арсенал, Сити, ПСЖ...Турнирът КЕШ беше турнир на истински шампиони, а не парад на парите и суетата!Вадиш 1 милиард евро, купуваш най-добрите футболисти, печелиш...Къде е романтиката във футбола?С този отбор на Реал и бай Киро Мастиката ще стане шампион...Зидан като е треньор, защо не направи шампион ЦСКА или Левски?!
5
0
 
35
 
! Отговори
р преди 6 години
Според мен вчера Буфон изигра своя бенефис . Поне такова беше настроението на всички пред него .
4
0
 
42
 
! Отговори
ф преди 6 години
Роналдо разказа приказка на Буфон за лека нощ .
3
7
 
39
 
! Отговори
11 преди 6 години
Снощи гледахме новата циркова трупа Преял Гастрит.
2
5
 
53
 
! Отговори
Илчо преди 6 години
До Честита победа РеалФакт! Някъде четох, че с Роналдо се хванали на бас, кой ще вкара повече преки свободни удари на една от тренировките. Познайте кой е победил, въпреки, че е на доста повече години. Крал Зидан
1
14
 
53
 
! Отговори
Честита победа Реал преди 6 години
Синедин Сидан, е най добрия фудболист за всички времена.