Позор: Саудитска Арабия се подигра с жертвите от терора в Лондон

Футболистите и щабът на отбора отказаха да уважат минутата мълчание
8 юни 2017 16:55, Веселин Коларов
34
Позор: Саудитска Арабия се подигра с жертвите от терора в Лондон
Снимка: Youtube

На изключително неуважение към жертвите от терористичния атентат в Лондон на 3 юни станаха свидетели зрителите на стадион "Аделаиде Овал" в Австралия. 

Преди началото на световната квалификация между домакините и Саудитска Арабия, дикторът помоли за минута мълчание в памет загиналите в английската столица. И докато не е рядкост тези събития да бъдат нарушавани от запалянковци по трибуните, за хората на терена това е немислимо.
 
Не така стояха нещата за арабския националния тим. Те решиха да не уважат мълчанието, като някои от играчите все пак застанаха мирно разпръснати по терена, докато други продължиха със своята загрявка.
 
На скамейката на арабите не бе по различно, като щабът на отбора също се противопостави на идеята за почит към загиналите в Лондон.
 
В крайна сметка Австралия спечели срещата с 3:2, а за Саудитска Арабия остана само срамът от грозната им проява.

Вижте видео в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
29
 
! Отговори
Вилислав Василев26 преди 6 години
До Анонимен 8 Знаеш ли ако на европейците им писне от мюсюлманите и от толерантността а това ще стане след време знаеш ли какво ще стане?
9
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са хвани единия удари другия в Русия като имаше атентати защо никой не протестира и не oцветиха айфеловата кула. Господ забавя, но не забравя Камиларите и англо-саксонските шмиргели туй заслужават.
8
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много интересна тема. Преди дни имаше някакъв голям акт в една от арабските държави, забравих вече коя беше. Нещо за почит на жертвите от този акт, що така се делят актовете и жертвите? Някои са хора, ама други са по-хора.
7
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Саудитска Арабия се подигра с жертвите от терора в Лондон"Че вие какво очаквахте?
6
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз си мисля, че просто не са вдянали какво става. Надали знаят английски, просто са видели другия отбор, как стои срещу тях и мълчи. А медиите са ***, това е ясно. И да няма скандал, ще го създадат. Елементарното решение е, след мача да ги интервюират и да разберат, какво е станало, ама кой да си направи труда?
5
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на младите футболисти от СА!!;
4
3
 
16
 
! Отговори
Костов преди 6 години
До ПАС Преговори си граматиката за 3-ти клас : множествено число на "позициЯ" е позициИ, а не позициЙ. Такова е положението с и образуването на множественото число за много други думи, които завършват на "Я".
3
14
 
11
 
! Отговори
ПАС преди 6 години
Момчетата не разбраха какво става.... и се озоваха по позицийте си на терена, и все пак не мърдаха. Гледайте малко това видео преди да хейтвате.
2
5
 
48
 
! Отговори
МАНЧО преди 6 години
Тези ИСЛЯМСКИ бок.луци трябва да бъдат изхвърлени от световните квалификации като араби терористи.Това няма да е дискриминация.Всички араби пристигащи от тази страна да не бъдат допускани в цивилизования свят.Да си живеят в измислената държава и да посещават само САЩ.Там има Тръмпове и мръмпове които стават за отстрелване. Могат да си издигнат шатри и пред белия дом на полянката. Маските господа паднаха много отдавна.
1
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие от терористи уважение ли чакате ? Или от мюсюлманин ? Мисля че картите отдавна са свалени. Само тъпите еврогейове още не са разбрали , че повечето сме хетеросексуални.