Позор: Саудитска Арабия се подигра с жертвите от терора в Лондон

Футболистите и щабът на отбора отказаха да уважат минутата мълчание
8 юни 2017 16:55, Веселин Коларов
34
Позор: Саудитска Арабия се подигра с жертвите от терора в Лондон
Снимка: Youtube

На изключително неуважение към жертвите от терористичния атентат в Лондон на 3 юни станаха свидетели зрителите на стадион "Аделаиде Овал" в Австралия. 

Преди началото на световната квалификация между домакините и Саудитска Арабия, дикторът помоли за минута мълчание в памет загиналите в английската столица. И докато не е рядкост тези събития да бъдат нарушавани от запалянковци по трибуните, за хората на терена това е немислимо.
 
Не така стояха нещата за арабския националния тим. Те решиха да не уважат мълчанието, като някои от играчите все пак застанаха мирно разпръснати по терена, докато други продължиха със своята загрявка.
 
На скамейката на арабите не бе по различно, като щабът на отбора също се противопостави на идеята за почит към загиналите в Лондон.
 
В крайна сметка Австралия спечели срещата с 3:2, а за Саудитска Арабия остана само срамът от грозната им проява.

Вижте видео в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
5
 
! Отговори
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ преди 6 години
НИКОЙ ОТ ВАС НЕ ЗНАЕ ЧЕ ТОЧНО РЕЗИ САУДИТЦИ СА ЗАПОЧНАЛИ ИЗКУПУВАНЕ НА ЗЕМЯ И СТРОЯТ НАЙ - ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ НА БАЛКАНИТЕ НЕ МНОГО ДАЛЕЧ ОТ НАС А ДОРИ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ВЪВЕЖДАТ И ШАРИЯТА .ТАКА ЧЕ МНОГО ВНИМАВАЙТЕ НА КОГО ПРОДАВАТЕ ЗЕМЯТА СИ ! БОСНА ВЕЧЕ Е НА 80% АРАБСКА КОЛОНИЯ !
29
0
 
2
 
! Отговори
Човек преди 6 години
Повечето от хората тук писалите не си дават сметка че тези актове не са срещу англичани а срещу всички ,тези *** не си подбират жертвите просто избират сцена на която техният театър ще бъде видян.Те няма да направят атетентати в България Хърватска ,Полша ,Щвейцария те ще направят в Америка ,Германия ,Франция,Англия за да бъдат видяни за да всяват страх, реалноста е че жертвите са и араби и всякъкви други но не и държавите .На дъска за шах винаги се жертват пешките големите фигури остават
28
6
 
0
 
! Отговори
... преди 6 години
Различни народи, различни култури.Най-добрите футболни прогнози за днес от всички първенства https://bg.mybets.eu/full-time-1X2-football-predictions-and-statisticsГолове, гол първо полувреме, гол-гол, корнери, картони и много други.
27
14
 
6
 
! Отговори
ЕКСПЕРТ преди 6 години
В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ДОСЕГА ЗАГИНАХА ХИЛЯДИ ДЕЦА, НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОРИ ДА ОТДАДЪТ ПОЧИТ КЪМ ЗАГИНАЛИТЕ АРАБСКИ ДЕЦА !!!!!!! С КАКВО ПРАВО ОЧАКВАТЕ АРАБИТЕ ДА СКЪРБЯТ ЗА ТЯХ !!!!!
26
1
 
8
 
! Отговори
Гьон преди 6 години
Вече всички сме убедени, че много ги е срам. Наистина. Сериозно. Повярвахме ви.
25
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментар 27 е показателен за тоталното късогледство, липса на широк поглед върху нещата, и отказ от заемане на гледната точка на другите. Англичаните са натворили по света доста "чудеса", предизвикали са множество човешки трагедии, заложени "бомби" заради алчната им грабителска политика. От векове.Не ми ревете за "невинната" жертва. Тя е съучастник. От години се ползва косвено от ограбените блага. От нейните данъци се финансират зулумите.Слезте на земята.
24
4
 
16
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Типичен пример за "Де го чукаш де се пука" без идея какво точно се случва, без ясен и обективен поглед върху ситуацията се хвърлят някакви брътвежи в пространството. Голяма част от народа има сериозни ментални проблеми, но понеже не може да се изразява правилно, единственото което остава е да хейтва понеже друго не може. Коментар 26 е показателен.
23
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички знаем, че Белите Господари от Мъгливия Седжмурски остров са най-хора сред хората!Реки от сълзи, талази от сополи и морета от слуз трябва да текат в Тяхно Име!Кой е най-ненадминат сред всички грабители и убийци? Белия, оригинален Нагличанин!Поклон пред успеха му да се запише като най-безскрупулното отпадъчно създание на планетата.
22
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Евроинтеграция в действие.
21
1
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
добре че не са играли контрола с милуол.
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Австралицийте обаче все пак са играли с тях. Имало е и зрители. Значи всичко е нормално. Излиза че минутата мълчание е само лицемерие
19
3
 
51
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Ама вие какво очаквате Ислямисти да проявят почит към жертвите на Исляма.Напълно очаквана е тяхната проява, въобще не съм учуден.Дори не знам каква новина е това.Те са близо 1 милиард и искат да ни Унищожат.А ние им отвръщаме с Толерастия.От това по голям мазохизъм здраве му кажи.Все пак съм оптимист че Европейците ще прогледнат много скоро и ще изтребем до крак 15% от населението на планетата
18
60
 
9
 
! Отговори
МаФани преди 6 години
Иран са терористите- Саудитска арабия са член на съвета по човешки права на ООН!
17
6
 
54
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Другари,това е вражеска провокации ! Саудитите са най-голямите демократи в арабският свят и първи приятели на САЩ !!!
16
4
 
57
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
объркали са се нещо, вероятно става дума за катар, нали те са спонсори на тероризма, а саудитска арабия са демократична приятелска страна
15
4
 
72
 
! Отговори
антиислямист преди 6 години
Крайно време е да разберем че това е религиозна война и да сме наясно че в мюсюлманските държави населението оправдава и дори подкрепя тези терористични актове. Терорът се ражда от проповедите на мюсюлманските проповедници в арабския свят,Иран,Пакистан,Афганистан и Турция. Той не е рожба на криворазбралите исляма а религиозна политика често съчетана и с държавна политика.Без промяна на мюсюлманската религия тероризма няма как да бъде намален.
14
12
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
Как разба че са те СА няма капацитета да създаде ИД нататък сам размишлявай кой нападна Либия и Ирак и Сирия Значи СА подържа ИД сруща ФАЩ САТАНАТО ЕС Китай и Русия и на туй отгоре ИД несамо че оцуляха ами нападнаха Филипините ей много мощни тия СА бе и имат супер-оръжия ?
13
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саудитска Арабия е един от основните спонсори на тероризма по света. Дали има връзка? Всеки решава сам.
12
4
 
9
 
! Отговори
айнцу цвайнцу преди 6 години
като ги гледам, само един е разбрал думите на диктора, другите от "арабския" отбор са учили немски или френски
11
4
 
17
 
! Отговори
Вилислав Василев26 преди 6 години
До Анонимен 11 хах те и евреите бяха 6 000 000 ама какво стана :)