Реал Мадрид реши: Продава Бейл заради Мбапе

На "Бернабеу" са готови да жертват уелската си звезда
8 юни 2017 16:30, Веселин Коларов
7
Реал Мадрид реши: Продава Бейл заради Мбапе
Снимка: Reuters

Европейският клубен шампион Реал Мадрид е решил да продаде Гарет Бейл, за да привлече младата сензация на Монако Килиан Мбапе, твърди Marca. 

Според авторитетното издание, треньорът на "белите" Зинедин Зидан е провел разговор с президента Флорентино Перес относно 18-годишния нападател. В него Зизу е заявил, че трудно ще намери място на терена за Мбапе, заради което строителният предприемач е предложил Бейл да бъде продаден. Уелската звезда се явява като големия любимец на Перес, но напрекъснатите му контузии могат да сложат край на кариерата му на "Сантяго Бернабеу".
 
Интерес към Бейл проявяват Челси и Манчестър Юнайтед, откъдето са готови да платят 100 млн. евро, за да го купят. В същото време "кралският клуб" не крие интереса си към Мбапе и според спекулациите вече е отправил три оферти за него – от 100 млн. евро, 115 млн. евро и 135 млн. евро, но всички били отхвърлени.
 
18-годишният нападател предизвика истински фурор с представянето си през пролетта в Шампионска лига и за подписа му се борят още ПСЖ, Арсенал, Манчестър Сити, Ювентус и др. Предполага се обаче, че Мбапе иска да остане още един сезон в Монако, след което да направи следващата стъпка в кариерата си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз за оютолкова пари отиде нищо не направи 4 години . Роналдо е краля там. Когато замине чак тогава другите могат да се доказват. Не са му на нивото.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бистришките тигри ше го земат Бейл,Боцата спонсорира.Ко са за него 100 000 000,ше напрай още една магистрала и ше избие парата.
4
5
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
И това бабе ще е поредния, прехвален , тъмничък футболяга като погбата
3
4
 
10
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Те трябва да почерпят ако стане сделката.Че Бейл 1 месец играе...3.4 контузен.Да го шиткат докато могат да му вземат някой лев....и този мушмурок ако струва 110 милиона здраве му кажи...
2
7
 
7
 
! Отговори
judas преди 6 години
Real Madrit..могат да си позволят ,..при тях парите не са проблем.
1
7
 
8
 
! Отговори
Диего Коста преди 6 години
,,Челси ,, ще го купи !