България загуби битката с Беларус (1:2). Световното – друг път!

След тази загуба оставаме на четвърто място в класирането
10 юни 2017 07:09,
77
България загуби битката с Беларус (1:2). Световното – друг път!
Снимка: Reuters

България загуби златен шанс за атака на баражите в европейските квалификации за Мондиал 2018.

"Лъвовете"записаха нелепа загуба 1:2 при гостуването си на Беларус, дошла след глупави грешки пред нашата врата.

Домакините поведоха на "Арена Борисов" преди почивката  от дузпа. Чорбаджийски нескопосано събори Лаптев в наказателното поле и Сиваков откри резултата.

През второто полувреме нашите се хвърлиха в атака, но в края на мача отново получиха безумен гол.

Савитски се изгаври с нашия вратар Николай Михайлов, вкарвайки с параболичен удар от над 20 метра.

В самия край на мача Георги Костадинов върна един гол, но след дъжд качулка. След загубата и останалите резултатите в другите мачове от групата България остава на четвърто място в класирането и до голяма степен сдаде фронта за световното.

Как се разви футболната среща - gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: БългарияфутболБеларус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
23
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Слаби,не мотивирани, мързеливи и бездарни мислещи ,че се футболисти туристическа група от България. Тези не знаеха защо са на терена. Ало БФС изгонете ги с камъни и започнете нещо смислено да градите с младоци, без да им задоволявате прищявките, защото ще станат същите мързеливци като батковците бягащи за здраве снощи. Но най-важното е, че няма да досаждаме на световното по футбол.
3
1
 
42
 
! Отговори
Чичо Митко преди 6 години
Нима някой си е мислил че това поколение футболисти може да стигне до световно първенство? Трябва да си л.у.д.,за да не виждаш че силата на нашите е на ниво чалга.Дай им фолк певици-ще ги разпердушинят,ама срещу футболисти са за никъде.Това с Холандия става веднъж на 50 години.Трябва да признаем-футбола ни е като цялото настоящо интернет поколение-,,ЛАБАВО" На думи и на клавиатура сме царе,а в същност на терена и в реалният живот-нула.Няма мъже,само неудачници с претенции. Мушмороци -карикатури!
2
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно, гледах десетина минути и превключих на друга програма. Не може да се правиш на голям играч, да ходиш целия я татуировки, да се правиш на баровец в България, да караш скъпи коли, да харчиш народни пари и да не можеш да се мобилизираш да победиш отбор като Беларус. Чалго-футболистите ни са смях за футбола. Смешници!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хубаво.