Левски парафира със сръбски защитник

Милош Цветкович подписа договор за 2+1 години с тима
17 юни 2017 10:03, Александър Попов
5
Левски парафира със сръбски защитник
Снимка: Levski.bg

Левски привлече в редиците си сръбския защитник Милош Цветкович, който подписа с тима за 2+1 години, съобщава официалният сайт на "сините".

Юношата на Цървена звезда парафира своя контракт днес в офисите на клуба, след което веднага се присъедини към лагера на „сините“ в Правец.

27-годишният бранител, който се подвизава и като десен бек, е играл досега за Звезда, Земун, Рад, Палиц, Хайдук (Кула), Напредак, а през 2009 година защитава цветовете на младежкия национален отбор на Сърбия.

Цветкович е осмото ново попълнение на "Герена".

На "Герена" акостираха още Иван Горанов, Александър Любенов, Георги Ангелов, Антонио Вутов и Васил Панайотов, както и нападателите Жуниор Мапуку и Серджиу Буш.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: левскиМилош Цветкович
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Осем нови! Сбиртак всякакъв. Преди да им научим имената ще си заминат. Тоя хубавец като го гледам къде и в колко клуба е играл ще е поредната дупка в защитата. Ама то на този треньор и Роналдо да му купят пак няма да стане шампион.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С това мижаво треньорче ЦСКАто ще трепе Левскито кога ги !фанат. Хей така за закуска. И феновете ще има да си събличат фланелки, ще си имат за отбора в махалата.
3
0
 
8
 
! Отговори
оранжевото БФС преди 6 години
Левски си е екстра . Сви бюджета за скъпоструващи ментета за да си плаща дълговете към Нап .Може и да не стане шампион , но няма и да фалира. Пък може и по примера на припознавачите да натрупа още 20 млн задължения примерно да дострои стадиона и послед а стане Левски тире София .Боби Перуката ще направи нов формата на шампионата за да играем от А група и чисти като сълза ще купим 2отина черни за да ставаме шампиони :)
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още се намират ***, които да парафират с фалирал отбор.
1
2
 
8
 
! Отговори
НАП преди 6 години
,,ЛеФФски,, ми виси тук с едни 20 000 000 ...Кога ще ги връща ?