Юнайтед се отказва от Роналдо, ще купува Хари Кейн

Моуриньо смятал, че Кристиано скоро ще тръгне към зенита си
25 юни 2017 11:28,
4
Юнайтед се отказва от Роналдо, ще купува Хари Кейн
Снимка: архив Reuters

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предпочита да привлече в редиците на клуба голмайстора на Висшата лига Хари Кейн, вместо Кристиано Роналдо, твърди "Мирър".

Специалния гледал реално на нещата - Кристиано все още е класа, но е на 32 години и скоро ще тръгне към зенита на своята кариера, докато Кейн е млад и перспективен, пише gol.bg.

Точно по тази причина той искал ръководството да предложи 100 милиона паунда на Тотнъм за стрелеца, а подобно предложение със сигурност ще накара боса на Спърс Даниел Леви да се позамисли.

Междувременно отборът си действа и по привличането на Алваро Мората от Реал Мадрид.

Другият футболист, който е желан на всяка цена от португалеца, е Иван Перишич от Интер, в момента е ясно, че текат преговори между двете страни.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
БЕРБАТОВ № 9 преди 6 години
КОГАТО НЕ ДОСТИГАШ ГРОЗДЕТО - СЪЩОТО СЕ ОКАЗВА ДОСТА КИСЕЛО!
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм фен на Роналдо, но има още 4-5 сезона да изиграе във добра форма(ако няма контузии). Има желязна дисциплина и е голям нарцис, няма начин да не изкара по- голям период във добра форма от периода, през който Моуриньо ще е Във Манчестър. Така, че на този псевдо треньор по му подхожда приказката за лисицата и киселото грозде! Прости няма как да изкара 200 милиона за капризбият манекен, а и конкуренцията за привличането му е голяма, а Моуриньо -със скъсани бюджет
2
7
 
3
 
! Отговори
THE JOKER преди 6 години
Време беше Кейн да отиде в голям клуб. Тотнъм са един посредствен грозно играещ отбор, въобще не заслужават да имат Хари Кейн в състава си.
1
2
 
20
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Само за *** *** **** (звездичките са от мен) "журналисти". Безплатен урок:ЗЕНИТ е възможно най-високата точка на нещо. Щом скоро ще тръгне натам, означава, че всеки би искал да го вземе.Ако сте имали предвид ЗАЛЕЗ, моите съболезнования за близките на българското образование.