В Берое решени – предлагат договор на Бербатов

Това разкри кметът на Стара Загора Живко Тодоров
28 юни 2017 17:30, Веселин Коларов
8
В Берое решени – предлагат договор на Бербатов
beroe.bg

Берое ще предложи договор на Димитър Бербатов. Това разкри кметът на Стара Загора Живко Тодоров. 

"Надявам се Бербатов да подпише с Берое. Знам, че ще има такова предложение към него от страна на ръководството на клуба. Вече дали ще се съгласи, зависи само от него", коментира Тодоров пред ТВ Стара Загора.
 
Голмайстор №1 в историята на националния отбор игра в контролата на Берое със Славия и дори донесе успеха на заралии с 1:0. Бербо ще продължи да тренира под ръководството на добрия си приятел Александър Томаш и на лагера в София, който ще се проведе от 30 юни до 7 юли.
 
В столицата Берое ще изиграе още две контроли – на 1юли срещу израелски отбор и на 7 юли срещу ЦСКА-София, като се очаква ветеранът да вземе участие и в тях. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: БероеДимитър Бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
шщд преди 6 години
А останалите в Берое ще взимат ли заплати?
6
0
 
7
 
! Отговори
Misho преди 6 години
Защо му е сега да се връща в същото блато, от което излезе тогава?От друга страна, евентуалното връщане на Бербатов в българското първенство изглежда съвсем абсурдно. Нали самият той преди седем години си стегна куфарите, напусна националния отбор и заяви: Ще дойда да ви оправя футбола един ден, ако ме поканите.Знае се, че вече е станало въпрос Бербатов евентуално да играе за Берое поне до зимната пауза. За след това имал договорка да премине в клуб от Чемпиъншип. Условието на британците било Митко да участва в мачове и да вкарва голове през есента, тъй като вече цяла година стои без отб
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе да му дадат апартамент и да му плащат таксито до стадиона.(за тренировки)Може и по 500 лв. на седмица.
4
5
 
9
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Единственият държавен отбор лесно раздава и предлага пари
3
1
 
17
 
! Отговори
- преди 6 години
До Анонимен 1:А играта му в провинциален отбор, дали няма да вдъхнови младите играчи около него да израстват. Айде мислете малко и за нещо различно от пари.
2
5
 
7
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Абе, Бербо, абе човече!Ходи си харчи парите с кеф, бе момче!Ако пък си решил да продължиш с футбола, създай една детско-юношеска школа.Така и за теб кеф, и за децата кеф, пък и за бъдещето на родния футбол ще е от полза!
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много смешно хахахха мислили го селското отборче 1 година ...накрая медузата ..Ще откаже естествено. За човек игрАл в Англия и особено за Юнайтед да се върне на село ...е леко казано подигравка.