Феновете на ЦСКА-София: Бербатов, ти си неблагодарник

Червените излязоха с гневна декларация към футболиста
3 юли 2017 13:23, Веселин Коларов
62
Феновете на ЦСКА-София: Бербатов, ти си неблагодарник
Снимка: Facebook

Феновете на ЦСКА-София от фракция Animals излязоха с гневна декларация относно информациите, че Димитър Бербатов е пред договор с Берое.

В нея голмайстор №1 в историята на националния отбор е обиждан с различни епитети и се добавя, че ултрасите са изгубили уважението си към легендата.

Прочетете декларацията в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
гладен е затова
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умните хора усещат не реалните неща!Тогава за да излезеш от БГ ,трябваше да си чорбарче!Много хора бяха като Галилей ,въпрос на оцеляване!
50
3
 
23
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Прав е Бербо. Няма ЦСКА в което той е играл. Има някакъв конгломерат от два селски отбора присвоили си името ЦСКА.
49
3
 
11
 
! Отговори
фен преди 6 години
До За говедатаДа,но всеки един от тези отбори се слива с друг и запазва името си.А къде при сливането на Литекс и Чавдар виждаш Цска
48
1
 
19
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Той няма как да се върне в Цска.Може да отиде в Литекс-София или в 1948 при юношите на изчезналият отбор
47
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До хаЦСКА не е кое, а кой, бе, *** неграмотен..
46
2
 
13
 
! Отговори
ха преди 6 години
Абе то в кое ЦСКА да се върне те много станаха. Сигурно и той се е объркал. Какво да се сърдим с тоя циркаджийски роден футбол.
45
1
 
18
 
! Отговори
до @За говедата преди 6 години
*** , всички тези отбори са се обединили с другия за лиценза , а Хибрида с тирето е съвсем нов отбор съставен от клубове , които никога не са имали нещо общо с ЦСКА ! Разбра ли ГОЛЯМАТА разлика прасчо ?
44
12
 
5
 
! Отговори
За говедата преди 6 години
Сливания и лицензи в БФС:Берое - Олимпик ТетевенЛоко Пловдив - Левски КюстендилБотев - Металик СопотЛудогорец - Разград 2000ПФК Левски - Регистриран от Т. Лавчис нов отбор на 02.04.1998 г.Левски - Спартак - собственост на Пешо Кучето, малтретиран от Батков да го продаде!
43
1
 
13
 
! Отговори
ДДС измамник преди 6 години
Какво говорите за 40млн. дългове на Левски ( а те изобщо не са толкова), които се обслужват , като цска с разтурянето си завлече с 50млн. държавата и кредиторите ?! А само за половин година ДеДеСара от Микре вече навъртя в Хибрида с тирето над 8 млн. нови дългове , като пльосна и тези на Литекс в сметката , официален факт !
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените, много къса памет! Не сано сегашното ЦСКА-София е бившия Литекс, но освен това сте с лиценза на Етрополе и за капак, бяхте вкарани ПО СЛУЖЕБЕН ПЪТ в А група, защото Етрополе не се класира!!!! Как не ви е срам да говорите за морал?
41
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нека сега тия от Animals да се сетя по кого плюеха викаха и освиркваха малко преди да подпише с Байер Леверкузен преди доста години. Кого изпратихте с освирквания след един мач с Левски когато момчето беше на 19 ако имаше и толкова....
40
3
 
25
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Бербатов е това,което е благодарение на самия себе си,колкото до ЦСКА ,Митко има заслуга за за популяризирането ,а не клуба.
39
3
 
37
 
! Отговори
??? преди 6 години
Направо се чудя на тия ора с намален умствен капацитет! Абре как искате Бербатов да играе в ЦСКА като то ЦСКА фалира и вече няма ЦСКА бре!!!??? Как искате някой да играе в отбор дето вече не съществува!!??
38
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Литекс не е ЦСКА и Бербатов много добре го знае. Селската мутра-джудже няма как да го купи, както направи с написалите тая глупост "Животни". Хора, които работят "фен" и взимат пари от микренски селянин, нямам как да поучават преуспял в професията си човек.
37
6
 
11
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Вярно, че ме уби...с тъпотата си!Хора, които не правят разлика между юридическо лице и футболен клуб, може да не коментират, защото се излагат!Най-малкото могат да погледнат историята на отборите, които играят в момента в Първа лига!С какви лицензи играят, какви юридически лица представляват, как са се променяли през годините...Ама вие сте като чукчите - не сте писатели, просто сте читатели!
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има Бербатов с Етрополе а в ликвидираното цска има 120 мин. игра по-малко от куп левскари.
35
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един"Странно е да го плюят, че се е отказал от ЦСКА, при положение, че и те се отказаха от ЦСКА и станаха фенове на Литекс ..."Човече, УБИ ГИ!!!
34
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лефски Подуене - 40 милиона дълговеКога ще си платите дълговете?
33
3
 
42
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Наследниците на Литекс искали Бербатов да се върнел при тях? Как да се върне като не е играл никога за този отбор. Или пък в Чавдар Етрополе.