Ботев надви Партизани с 1:0 и продължава към Европа

Албанците така и не успяха да отбележат
6 юли 2017 22:50,
4
Ботев надви Партизани с 1:0 и продължава към Европа
Снимка: БТА

Ботев се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа с втора категорична победа. "Канарите" довършиха работата си с успех 1:0 в мача реванш срещу Партизани на стадион "Лазур" в Бургас.

Единственото попадение реализира Фелипе Бризола в средата на първото полувреме след красиво изпълнение с глава. Така с общ резултат 4:1 Ботев продължава в следващата фаза.

Въпреки минималната победа командата на Николай Киров в нито един момент не даде шанс на албанците да се върнат в играта. Много силен мач направи звездата на тима Тодор Неделев, който се отличи с брилянтни пасове и удари, като нацели и напречната греда от фаул.

Едва в края грешка на пловдивчани можеше да коства гол във вратаря на Чворович, но сръбският страж се справи при единствената сериозна опасност пред своята врата.

По-късно тази вечер Ботев ще научи следващия си съперник. В 21:30 часа унгарският Вашаш приема Бейтар (Йерусалим), като първия двубой преди седмица завърши с инфарктна победа 4:3 за израелския отбор. Следващият двубой на Ботев във втория кръг на Лига Европа е идният четвъртък (13 юли), като пловдивчани са домакини на "Лазур".

Как премина мача - прочетете в Gol.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еи тва левски много надигнахте гребена гледаите хаидук да не ви го забие един як шут отзад тогава ще се скриете като мишки
1
2
 
15
 
! Отговори
Крети преди 6 години
За Пловдивчани естествено е по важен от Лецки който си продава конете в Турция.