Равенство на мача Ботев Пловдив срещу Маритимо, чакат реванш

И двата тима имаха положения, но нито един не отбеляза гол
Обновена: 27 юли 2017 22:45 | 27 юли 2017 22:39,
22
Равенство на мача Ботев Пловдив срещу Маритимо, чакат реванш

Ботев Пловдив врътна 0:0 на стадион "Лазур" срещу португалския Маритимо в първа среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

В този мач пловдивчани демонстрираха с представянето си, че с малко повече късмет като нищо могат да се доберат до директните плейофи за влизане в групите на втория по сила европейски турнир.

И двата тима имаха няколко добри положения, но в крайна сметка попадения не паднаха.

Реваншът е след седмица в Португалия, а шансовете на пловдивчани не са никак лоши.

Как премина мачът - прочетете в Gol.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Ботев ПловдивМаритимо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦСКАБотев няма и Левски не са спортни дружества.
16
0
 
0
 
! Отговори
T преди 6 години
Ботев е поет. Няма общо с обора коматевски.
15
0
 
4
 
! Отговори
пп преди 6 години
До 3 Анонимен и от мен , варненец
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16 Анонимен то пък намери кой да го каже. Освен това искам да напомня , селянин да си не е обидно. Виж *** е друго нещо.....
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 5 Пловдив дълго време е било село, даже и след като е обявен за град, бая време е град от селски тип. Днешните пловдивчани в болшинствого си, са с манталитет на диви селяни.
12
1
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
КЗКиро, Браво Ботев!
11
9
 
2
 
! Отговори
ДО 5 преди 6 години
*** ОТ БОТЯФФФ МАЙНОЛОВДИФФФ СИ ОТИВАТ НА СЕЛО СЛЕД ТОЗИ КРЪГ ОТ ЛИГА ЕВРОПА!!! ЩЕ ТИ СЕ ДА Е НАЙ-СТАРИЯТ ГРАД В ЕВРОПА,АМА НЯМА КАК ДА СТАНЕ,СЛЕД КАТО Е ОСНОВАН ОТ ГЪРЦИ!!! СЛЕДОВАТЕЛНО В ГЪРЦИЯ ИМА МНОГО ПО-СТАРИ ГРАДОВЕ ОТ МАЙНАТАУН! ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПЕРЧИ МНОГО ,ЗАЩОТО СЕ ИЗЛАГАШ, ТОЧНО КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СЕЛЯНИН ОТ ВАШИЯТ КРАЙ-*** БАЛКАНСКИ!
10
2
 
13
 
! Отговори
От Левски преди 6 години
Много добър турнирен резултат е това 0:0, браво на Ботев (Пд). С един гол на реванша почти са си опекли работата. :)
9
1
 
14
 
! Отговори
евро Ботев преди 6 години
И защо са ни изкуствено напомпани отбори от по 30 чужденци, след като отбори с преобладаващо български състав играе по-добре в ЕКТ? Можеше да има някаква полза от двата автобуса латиноси в РЗ, ако съдиите мереха с еднакъв аршин. Все пак идеята е да се вдигне нивото на А група, не да се вменява зорлем чувство за малоценност на местните момчета. Колко загуби срещу Латинорец всъщност щяха да са победи и колко млади момчета щяха да повярват в способностите си, ако съдийството беше честно?
8
1
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Успех на Ботев и в неделя!!
7
0
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Малко нервен мач, но браво на Ботев !Резултата е коварен и за двата отбора.Едно попадение в португалия и нещата ще изглеждат по друг начин :)
6
6
 
21
 
! Отговори
gela преди 6 години
Киро гела съсипа бг футбола, съсипа цска и левски. Сега иска да съсипе и малкото останали работници. Гледах пресконференцията срещу профсъюзите. Погледът му е като на самозабравил се луд злобен фашист. Абсолютно побъркан и злобен. Да се маха от родината тоя ***.
5
6
 
21
 
! Отговори
РВ преди 6 години
До 3Отбора на Пловдив ли наричаш ***? Да не би да наричаш най- старият град в европа село? Защото когато Пловдив е бил град, то от където и да си ти " гражданино",просто родното ри място не е съществувало. Било е поляна, понимаеш?
4
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тоя КИРО. Да не играе той. Успех и на Лудогорец. Колкото повече класирали се наши отбори , толкова по- добре за всички любители на футбола.
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успех на Ботев. От софиянец.
2
8
 
32
 
! Отговори
Кирил Домусчиев преди 6 години
Не може в продължение на последните 5 години един олигарх като Кирил Домусчиев да трови атмосферата в българския футбол, да купува съдии и мачове, да налага изкуствени отбори с цифром и словом 1 (ЕДИН) българин в отбора, да монополизира лиценза за излъчване на мачовете и само той да прибира печалбите, да интриганства и да руши инакрая вие да искате успех на български отбори в ЕКТ. Това никога няма да стане при сегашната обстановка.
1
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това не е играта на Ботев понеже е португалски отбор бяха ненужно респектирани смятам че във вторият мач вече няма какво да губят и ще играят освободено така както могат с бързи подавания по крилата технично комбинативно с много хъс шансовете остават УСПЕХ пожеланието е от един локомотивец