Боримиров обясни треньорската сага в Левски

"Влизате в скъп ресторант, поглеждате менюто, но не значи че ще си поръчате"
2 авг 2017 15:30, Веселин Коларов
16
Боримиров обясни треньорската сага в Левски
Снимка: Levski.bg

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров наруши мълчанието и обясни за треньорската сага на "Герена". 

"Сините" преговарят едновременно с две известни имена – Аврам Грант и Делио Роси, и ще изберат кой от двамата да назначат. Сегашният наставник Николай Митов пък със сигурност ще бъде освободен от поста. 

"Като влезете в скъп ресторант, поглеждате менюто, но не значи че ще си поръчате нещо. Нали така? Дали това е последната тренировка на Никола Митов? Не мога да коментирам! Относно Аврам Грант питайте Диана Иванова. Тя има повече информация. Делио Роси? Не мога да коментирам неща, които не са станали факт!", заяви Боримиров след сутрешната тренировка.
 
В същото време Митов си тръгна от "Герена" без да обели и дума. Предполага се, че той е безкрайно разочарован от ръководството на Левски, защото се преговаря за негов заместник зад гърба му и тъне в неведение относно бъдещето си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Това е метода на работа на ръководството на отбора. Винаги зад гърба на обречения - в момента Митов. Той е обречен и трябва да си тръгне пръв за да не го гонят като мръсно куче.
14
2
 
0
 
! Отговори
Сократес преди 6 години
първо сменете името на отбора си, палячовци!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уахахаааа, че от къде в Леески ще имат 850000 евро? Да не би ДС милионера да вади собствени пари, уахахааааа... Леески е един фалирал обор! Даже и Жадното ще им тегли майните.ПРОГНОЗА - Овчия до загубата от ЦСКА! После незнам.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато някой в тая скапана държава ти каже, че застава зад гърба ти, трябва много да се притесниш. Обикновено след това се получават едни срамни неща, които се правят в подобни пози. Това е валидно за целия български новоизлюпен капитализъм с комунистическо лице. Тясно скроени плитки *** "забогатели" с готови пари откраднати от труда на нашите баби и дядовци, за които бизнес и кражба е едно си също. От тях ли да очакваме достойнство? Или да налагат модел за поведение?
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левски, оле, оле, олелеееееее!!!
10
0
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
влизате в скъп ресторант, никой неще да почерпи по едно зелен етикет и 2 грама бело, и продължавате да влачите държавата с вересии. предполага се вече отдавна сте разкрити и нормален човек ще иска парите напреде
9
0
 
4
 
! Отговори
Toncho преди 6 години
Borimirov e nai smeshnia futbolist i direktor,i dvete neshta sa mu mnogo dalechni.Na macha Berbatov-Figo dva pati horata mu podavat i toi dva pati se spava v topkata i se tarkalia kato mechka na selski sabor,smeshnik
8
0
 
6
 
! Отговори
Malian преди 6 години
Защо ни занимавате с този клуб, както казва анонимен в тази държава футбол няма. Има само уговорени мачове, и платени фенове по стадионите.
7
0
 
12
 
! Отговори
зрител преди 6 години
Ако ще и св.Петър да сложат за тренер все тая , с този материал от футболисти толкова !! Докато в ДЮШ цари шуро-баджанащина и се взимат мамини синчета на заможни родители все така ще е .Ще се купуват световно неизвестни и набедени футболисти ,а публиката ще става все по-малко !!! Между другото това се отнася и за другите отбори в BG .
6
1
 
8
 
! Отговори
гледай ме в очите преди 6 години
Боре, кажи сега зет ти колко процента от Уески държи? Ама честно, нали...
5
1
 
4
 
! Отговори
:):) преди 6 години
стига мрънкахте, ББ не ще остави левски, това да не е ЦСКА, кат не можем да ги бием на терена че ги утрепаме с ***. Той пък Гришата старо куче цесекар изкара едни пари с благословията на Ицето и вс си дойде у место.
4
0
 
8
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
точно казано, Кой е Боримиров, аз го запомних ефинствено с нещо като рок енд рол в ложата на Васил Левски при награждаването им 94 кат се върнаха. Гкедайте записа и ще видите.
3
1
 
10
 
! Отговори
Бай Гого преди 6 години
Хвърлят прах в очите на феновете ,Митов остава до нова година ! Не вярвам да дадат милионче за тренер , а за футболисти свободни агенти .
2
0
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
До АнонименНе те познавам ,сто процента съм съгласен с теб.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам тъпите физиономии на тези некадърници, доказващи, че няма спорт, състезание, мъжество, а само пари за определени хора.В България няма футбол. Някой се опитва да ни заблуди. Като социалната система и всичко останало.Има само БОКО.Простаци със самочувствие , заради пари, за които не са се изпотили и едва се подписват.Кой е боримиров, че го разчекнахте по всички сайтове? 1994 мина.Един изпаднал без професия, се напъва с подобни на него, да взема пари.В театъра има култура все пак.