Роналдо отнесе цели пет мача наказание!

От Реал могат да обжалват, но така може и да стъпят накриво
14 авг 2017 18:30, Веселин Коларов
5
Роналдо отнесе цели пет мача наказание!
Снимка: Reuters

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо отнесе 5 мача наказание заради случилото се снощи в първия мач срещу Барселона за Суперкупата на Испания, когато бе изгонен. 

Една от срещите е за двата жълти картона, а останалите 4 за бутането срещу рефера Бенгоечеа, който е описал случилото се в доклада си.  

Футболистът е глобен и с 3000 евро, а неговият клуб с 1400, което разбира се няма никакво значение. 
 
От значение е това, че Роналдо може да пропусне началото на сезона в първенството и да се върне на терена едва в средата на септември.
 
Въпросните пет мача на мадридчани са срещу Депортиво Ла Коруня (гост), Валенсия (домакин), Леванте (домакин), Реал Сосиедад (гост) и Бетис (домакин)
 
От Реал могат да обжалват, като от клуба изобщо не са съгласни с втория жълт картон на лидера си, като твърдят, че в ситуацията той е бил съборен от Самуел Юмтити. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
8
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Барселона следва да обжалва пред архиерея на епархия Франция на Арменска Апостолическа Църква отговорен и за Испания както и пред католикос Карекин II Нерсисян, върховен арменски патриарх.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AngelАко и така пишеш в твоя форум :Д
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Angelбулгарски
1
5
 
2
 
! Отговори
Angel преди 6 години
futbol-bg Това е форум които направих днес в който да коментираме всичко за европейския,сбетовен а защо не и за българския футбол.Онзи ден се сетих за форума на еврофутбол преди години и какви хубави дискусии и базици ставаха там(пиех по неколко бири докато пишехме някоя вечер в този форум) и потърсих някакъв подобен сега но се оказа че няма добър булгарски форум за футбол,затова направих този.Още е нов на няколко часа и има само няколко мнения,но се надявам да стане място къде да обсъждаме всичко най-важно от света на футбола и спорта