Хубчев обяви легионерите за Швеция и Холандия

Повиканите от Първа лига ще бъдат оповестени до дни
15 авг 2017 22:48, Веселин Коларов
5
Хубчев обяви легионерите за Швеция и Холандия
Снимка: Bulphoto.com

Националният селекционер Петър Хубчев обяви имената на футболистите, играещи в чужбина, на които ще разчита за световните квалификации с Швеция и Холандия. 

В него няма изненади, a състезателите от Първа лига ще бъдат обявени допълнително. Най-вероятно това ще стане до 20 август, тъй като седмица по-късно "лъвовете" се събират на лагер.
 
България приема Швеция на 31 август, а на 3 септември гостува на Холандия. В класирането в нашата група "А" скандинавците и Франция са лидери с по 13 т., следват "лалетата" с 10 т., докато ние сме с 9 т. Беларус е на предпоследната 5-та позиция с 5 т., а Люксембург има 1 т.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Петър Хубчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 6 години
Ще бием и тоя път център, то се е видяло...
3
0
 
7
 
! Отговори
Ел преди 6 години
Обзалагам се на 100%, че няма да спечелят нито един мач тези "легионери" с миши опашки.Те нямат физическите качества сила и бързина,които са основните в днешния футбол.Да не говорим за стратегии,тактики,техники...А при първия гол ,който получат просто рухват психически-като че ли е започнала третата световна война!?Гледах Берое и Ботев-квартална игра-просто си ритат и ако стане нещо .Никакъв замисъл,а треньо рите се изпъчиха с клиширани глупости.
2
0
 
6
 
! Отговори
50 преди 6 години
И какво ще правят там?Ами ще резилят отново България за кой ли път!И този Убчев какъв треньор е-провали Берое и колко други.Това са селски самодейци за смях и срам ,където ходят.Нямаме подготвени отбори за навън!Нивото падна много!Поне да не харчат държавни пари.Те и управниците ни са на такова ниво-пожарникари,физкуртурници,суджуци,НДК,КТБ.....Аман от некадърници!И непрекъснато се пробетват напред.Ама *** народ-избира ги,какво да правиш!?Няма отърване от тях!Футболисти!Абе те не гледат ли мач
1
0
 
4
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 6 години
Хехе... "легионерите"... пфхахахаха