Стоичков обяви състава за мача срещу Барса

В него личат имената на голяма част от героите от САЩ’94
15 авг 2017 12:00, Веселин Коларов
6
Стоичков обяви състава за мача срещу Барса
Снимка: Bulphoto.com

След като от Барселона обяви футболните величия, които ще пристигнат в Стара Загора за титаничния сблъсък на 20-и септември между отбора на каталунците и този на Христо Стоичков, Камата също разкри какъв ще бъде съставът, с който ще се изправи срещу легендите на испанския гранд.

След месец на градския стадион в Стара Загора редом до носителя на "Златната топка" ще застанат едни от най-великите български футболисти, прославили страната ни в цял свят. В отбора на Стоичков и приятели ще се включат големи имена и легенди от "града на липите" като Ивко Ганчев, Васил Драголов и Мюмюн Кашмеров. Бившите съотборници на Стоичков от САЩ '94 ще бъдат водени от Красимир Балъков, Емил Костадинов, Наско Сираков и Йордан Лечков, следващото поколение ще бъде представено от Димитър Бербатов и Мартин Петров, а в треньорския щаб попаднаха легендите Димитър Пенев, Петко Петков и Христо Бонев.

Отборът на Стоичков: Ивко Ганчев, Стоян Колев, Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Емил Кременлиев, Елин Топузаков, Ивайло Йорданов, Гошо Гинчев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Илиян Илиев, Бончо Генчев, Дончо Донев, Александър Томаш, Костадин Видолов, Христо Стоичков, Наско Сираков, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов, Мартин Петров, Димитър Бербатов, Емил Костадинов и Петър Михтарски.

Мачът е на 20-и септември на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Началото е в 20:00 часа.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са Мaлкoто Кoте, Джизъса...
2
12
 
17
 
! Отговори
Годжи Бери преди 6 години
Аман от циркаджийски мачлета! На кой му е притрябвало да гледа старчета да клатят шкембаци? Спор няма - били са големи спортисти, но човек трябва да знае кога да спре. Освен това какви футболни достойнства има такъв мач, моля някой да ми обЯсни.
1
12
 
9
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
Искренов Гибона беше много по талантлив от Сточиков, но алкохола го утрепа. Жалко за него, според мен е най добър или поне беше от "отбора" на Стоичков.