За загубите в "Ел Класико": Неймар се подигра на Барса?

ПСЖ публикува странна снимка на бразилската си звезда
17 авг 2017 15:52, Веселин Коларов
9
За загубите в "Ел Класико": Неймар се подигра на Барса?
Снимка: Reuters

Официалният профил на ПСЖ в Twitter публикува странна снимка на Неймар по време на снощния реванш за Суперкупата на Испания между Реал Мадрид и Барселона, спечелен от домакините от "Сантяго Бернабеу" с 2:0. 

На нея бразилската звезда се смее, въпреки че бившият му отбор беше пометен и в двете издания на "Ел Класико" и загуби трофея с общ резултат 1:5. Каталунските медии са сигурни, че фотосът е съвпадение и не е насочен към Лео Меси и компания, които изпитват сериозни трудности след рекордната продажба на Неймар за 222 милиона евро.
 
Техничарят игра на "Камп Ноу" от 2013 до 2017 г. и това лято премине в ПСЖ, за да се превърне в най-скъпия играч в историята на футбола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво да прави да реве ли?
4
0
 
11
 
! Отговори
тТт преди 6 години
За анонимник като Паулиньо, който го изхвърлиха като краставо куче от Тотнъм, Барса даде 40 млн. евро!!! Може и на бившите си шефовете да се смее... ама то си е за смях вече работата.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той пък Нулео все едно е спечелил световна титла. Точно затуй офейка Неймар. Иска да стане световен шампион. Освен това не виждам снимката да има нещо общо със споменатия мач.
2
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Латински ***. Нито златна топка има нито световна. Предната година беше в отбора и реал пак ги тупа, като брашнян чувал. Посредствен играч.
1
6
 
9
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Господ го пожали, да не е в инвалидна количка сега. А той на отворен се прави, втори шанс няма да има