Левски дава половин милион на Ники Михайлов

Заплатата на вратаря няма да включва различни бонуси
22 авг 2017 09:37, Веселин Коларов
29
Левски дава половин милион на Ники Михайлов
Снимка: Bulphoto.com

Заплата с размер на 20 000 евро на месец е предложението на Левски към вратаря Николай Михайлов, пише "Труд". Лично собственикът на клуба Спас Русев е водил преговорите с националния страж през изминалата седмица. Месечното възнаграждение не включва различни видове бонуси като премии за спечелени мачове, сухи мрежи и трофеи - за справка Боян Йоргачевич, сръбският вратар на сините, е прибирал през изминалата кампания по 500 евро, ако завърши двубой без допуснато попадение.

За последно Михайлов игра във втория ешелон на Турция, където изпадна с Мерсин, в момента той е свободен агент. Юношата на сините напусна "Герена" през 2007 година - бе продаден на Ливърпул. След това той бе преотстъпен на Твенте, с който стана шампион на Холандия. Кариерата на 29-годишния играч зацикли след продажбата му в италианския елитен Верона.
 
Очаква се утре да стане ясно дали Ники Михайлов ще се завърне в Левски. Ако това се случи, то клубът ще преотстъпи младока Николай Кръстев на Ботев Враца и ще пробва да се раздели с Боян Йоргачевич. В момента сърбинът се лекува от контузия. Заради травми в рамото и лакътя той не е играл от 25 февруари, когато бе на вратата срещу Локо Горна Оряховица.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На първо четене няма никаква логика такива пари за този вратар, но ... като се има в пред вид кой е баща му и какво оглавява, това си е добра инвестиция!
6
0
 
33
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
За 12 години има 137 изиграни мача ...
5
1
 
36
 
! Отговори
Перукевич преди 6 години
Най-после я уредих ,,Малката перука,, !
4
0
 
40
 
! Отговори
Бай Ставри преди 6 години
Мхахахахах, половин милион за Мики Нихайлов :D По-добре да сложат едно 100 литрово буре на вратата - инвестират максимум 100-200 лв еднократно и постигат същата ефективност :D По принцип съм Ботевист и трябва да ме радва, че Левски се оборудват с такъв некaдъpник, но това е прекалено, чак ме хваща жал за тях.
3
1
 
38
 
! Отговори
Разочарован преди 6 години
Защооо,защо? Слепи ли сте, защо за тези пари не купите качествен футболист, от когото наистина имате нужда а взимате малката перука? Мафияяяяя!!!!
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питате те се защо в Левски нещата не вървят. С привличането на Татиното положението няма да се подобри, обратното. И явно се вижда някаква далавера за да му се плащат толкова пари от Левски. Божката добре си пази, спаси отбора няколко пъти от пълен провал. За да взимат Татиното е реверанс към Перуката. Последният ще си затваря очите за някои неща, ще удря по едно рамо когато е нужно. Нищо не се прави хей така, за русите коси на Татиното. Поне качества да имаше, а само стойки, татуси, пинизи.
1
0
 
38
 
! Отговори
pepo171 преди 6 години
Тате благадаря ти за сладкото местенце и най- вече за хубавите парички ! За тебе убивам човек . Твой обичан син Никито .